Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » PRÓBANAP!? Ma megyek 8 órás...

PRÓBANAP!? Ma megyek 8 órás próbanapra egy boltba.

Figyelt kérdés
Szerintetek ahogy beérek a megbeszélt időpontra rögtön kérdezzem meg, hogy hol a jelenléti? Ti mit tennétek? Nem szeretném, ha nem fizetnék ki legalább ezt a napomat. (Ráadásul vidéki vagyok, a meló Pesten van, és ugye az útiköltség sem 5 forint) Köszi a válaszokat előre is!
2012. dec. 20. 08:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
Hat, pedig esélyes, hogy nem fizetik ki. Egyebkent megvolt az orvosi alkalmassági?
2012. dec. 20. 08:08
 2/25 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ne kezdjél el pattogni a jelenlétin...
2012. dec. 20. 08:08
 3/25 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a megbeszélt időpont előtt 15 perccel érkezz, és mindent kérdezz meg! Így látják, hogy igyekszel, és megtudsz mindent.

Kár idegeskedni. És ki kell fizetniük a munkádat.

2012. dec. 20. 08:18
 4/25 A kérdező kommentje:

Első!:)

Semmiféle alkalmasságin nem voltam.:S Kedden voltam az állásinterjún, ahol inkább a nő beszélt, aztán beosztott mára próbanapra. Volt ott egy lány még rajtam kívül, akit szintén beosztott, de egy másik helyen lévő üzletükbe.

Mondta is, hogy nagyon sok jelentkező van, én csak attól tartok, hogy jó nekik, ha ebben a nagy karácsonyi őrületben egy-egy napokra behívnak mindig mást, aztán ki sem fizetik az embert...

Második! Nem pattogni akartam, egyszerűen nem szeretném, hogy ne fizessenek ki. Kb. 2000 ft lesz csak az utazásom, ez így karácsony előtt nem jön olyan jól... főleg ha ki sem fizetnek! Szerintem ha te lennél ilyen helyzetben, nálad is jogosan merülne fel a kérdés, hogy akkor most kifizetnek, vagy dolgozol a semmiért 8 órát plusz hát ugye a tömegközlekedés sem fog ingyen elvinni a pontból b pontba csak a két szép szemedért...

2012. dec. 20. 08:20
 5/25 A kérdező kommentje:

Gyáva Oroszlán!:)

Igazad van, nagyjából már csak ennyit tehetek az ügyben... köszönöm a válaszodat!:)

2012. dec. 20. 08:20
 6/25 anonim ***** válasza:
89%
Nekem volt egy kedves ismerősöm, aki ilyen próba napokra hívott be embereket, aztán nem fizetett nekik....
2012. dec. 20. 08:21
 7/25 anonim ***** válasza:
83%
én még olyat nem láttam, hogy kifizették volna a próbanapot, pedig én is voltam olyanon többször
2012. dec. 20. 08:24
 8/25 A kérdező kommentje:

Hát ezek remekül hangzanak:(

Igen, nyilvánvalóan ez nagy biznisz a munkaadónak, hogy behívogatja az embereket, akik jelentkeznek a munkára, és napokra felosztva dolgoznak O forintért...komolyan kezdem úgy érezni, hogy még én fizetek azért, hogy dolgozhassak...

2012. dec. 20. 08:28
 9/25 anonim ***** válasza:
88%

Te is jobban jársz, ha még az elején kiderül, hogy simlis a dolog, legalább megspóroltál 8 óra melót...

Ha nem tudsz aláírni semmit reggel akkor ne is állj munkába, ugyanis ez 100%-ban azt jelentené, hogy nem fognak se felvenni se kifizetni.

2012. dec. 20. 08:49
 10/25 anonim ***** válasza:
82%
az azért nem biztos, hogy nem fognak felvenni, volt ahova bementem próbanapra, nap végén mondták, hogy megfelelek és másnaptól bejelntenek
2012. dec. 20. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!