Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » PRÓBANAP!? Ma megyek 8 órás...

PRÓBANAP!? Ma megyek 8 órás próbanapra egy boltba.

Figyelt kérdés
Szerintetek ahogy beérek a megbeszélt időpontra rögtön kérdezzem meg, hogy hol a jelenléti? Ti mit tennétek? Nem szeretném, ha nem fizetnék ki legalább ezt a napomat. (Ráadásul vidéki vagyok, a meló Pesten van, és ugye az útiköltség sem 5 forint) Köszi a válaszokat előre is!
2012. dec. 20. 08:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Még utolsó vagyok. Én egyetem alatt vendéglátásban is dolgoztam és többször átvertek. Ledolgoztam 3-4 próbanapot napi 10-12 órával is akár, aztán egyszerűen azt mondták, hogy viszlát. És ez ismert vendéglátóipari egységekben történt, ezért nem gondoltam, hogy majd ilyen szemetek lesznek vagy ha kicsit számítottam is rá befektetésnek vettem, hiszen bőven megérte volna az a fizetés nélküli pár nap. Viszont volt ellenpélda is. A másik munkahelyeimen a nap végén szó nélkül adták a bért.
2012. dec. 20. 12:04
 22/25 anonim ***** válasza:
56%
Próbanapot nem fognak kifizetni ! :D
2012. dec. 20. 14:08
 23/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szép & okos kislány... neked is, bármilyen hihetetlen,,:D":D

2012. dec. 21. 17:57
 24/25 anonim ***** válasza:
74%
Na mi lett vegulis? Kifizettek?
2012. dec. 21. 19:12
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Erre előre felkészülni és előre megszerezni a bizonyítékokat majd feljelenteni.Ezt senki ne tűrje el mert nekünk se ad senki semmit ingyen.

Ausztriában pl ezt rendszeresen eljátszzák 5 helyen voltam próbamunkán ebből mind az 5 ezt eljátszotta.Ebből amikor reklamáltam ott helyben 1 kifizette mindjárt.2db nál a trükk az volt hogy hogy adjam meg a bankártyám adatait majd utalják a pénzt.2db másik helynél csak négy órát dolgoztam nem is reklamáltam utólag se mert nagyon kelett a munka.Eggyet fel is jelentettem a válasz az volt hogy jött egy levél a cégtől hogy én ott nem is dolgoztam az adott időpontban.

A megoldás egyszerű a telefonbeszélgetést rögzíteni kell és előre letisztázni mennyit kapok az adott időpontra a próbanapra.A dokumentumokról fényképeket kell készíteni.A személyes beszélgetéseket a telefonra fel kell venni.Ma már aki megy probamunkára főleg Ausztriában de itt Magyarországon is erre számítson.Előre már erre gyakorlatilag azt lehet mondani hogy úgy lehet nekiindulni hogy elfogják játszani.Én amikor állást keresek alapból minden idegen számról érkező hívást rögzitek.Ezt azért merik ilyen pofátlanul megcsinálni mert ez megvan nekik engedve csak a gázcsap nincs.Ezeket mind dokumentálni,feljelenteni sőt ezekről én tudnék már egy szép dokumentumfilmet felrakni a youtubera és ott tartok már lassan hogy készítek is egyet.Ezeknek van szép büntetési tétele tehát nyomás feljelentgetni mert ez már tűrhetetlen amit ezek megengednek maguknak.

2015. febr. 20. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!