Azutolsóval éretek egyet.
Maga a munka nem rossz, oké, 12 óra szóval kicsit fárasztó a végére, de teljesíthető.
Viszont az ott dolgozók rendszeresen alázzák a diákokat, úgy beszélnek velük,mint a kutyával.
Valamint semmi segítséget nem adnak.
Tegyük fel címkézned kell egész nap.A műszak alatt 5000 termék jön ki a gépből, neked azokat kell címkézni.Ott hagynak téged 500 címkével.Neked kell utána rohangálni,hogy ugyan adjanak már még.Addig a gép felhalmozza a termékeket és jól lemaradsz.
És ha szólsz is legalább egy óra, mire méltóztatnak címkét vinni neked(azok,akiknek amúgy ez a dolguk).
Borzasztó a hozzállásuk.
Leülni sem engedtek, pedig volt olyan munka,amit lehetett volna ülve csinálni, nem lett volna muszáj állni vagy guggolni(pl sorjázás).
Én nem ajánlom,van sok más lehetőség,amik jobbak.
A fizu nem rossz amúgy, ha sokat mész akkor adnak bónuszokat is.De ez nem véletlen van így, nem szoktak túl sokszor menni, a legtöbben pár nap után ott hagyják.
5# meg tudom erősíteni. Soha nem beszéltek még velem olyan csúnyán munkahelyen, mint a curverben.
Nem vagyok egy lusta, munkakerulo ember, de ami ott zajlott, az embertelen volt. Én az utolsó napomon sírva mentem haza, úgy megalàztak,mert nem tudtam egyszerre 3 ember munkáját elvégezni.
Annyit segített az a munkahely, hogy azóta megbecsülöm a mostani munkámat. Hasonló a feladatkör, de ezerszer emberségesebb és 8 óra alatt kapok annyit, mint ott 12 órában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!