Mi tesz egy embert kiemelkedővé a szakterületén?
sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy mik azok a tulajdonságok amik egy embert kiemelkedővé tesznek a munkájában vagy a tanulmányaiban? Ti hogyan látjátok esetleg magatokat vagy azokat az embereket körülöttetek akik kiemelkedő eredményeket érnek el?
Illetve szerintetek mi a fontosabb: a szorgalom, vagy pedig a tehetség?
Szerintem a legtöbb helyen az hogy "jó" vagy "tehetséges" vagy önmagában kevés.
Tehetség csak egy ideig visz el, ha nem fejleszted magadat akkor le fogsz maradni.
Az pedig hogy jó vagy, azaz gyors, pontos, jó ötletekkel rendelkezel az fontos, de az emberi oldala ugyanennyire ha nem fontosabb.
Tudnod kell másokkal együtt dolgozni, mert 1 ember hatékonysága a csapat egészéhez képest csekély, főleg ha nagy komplex projektekről van szó. Nem egy emberrel találkoztam aki baromi jó volt de kb a falat kapartam ha együtt kellett velük dolgoznom és visszahúzta az egész csapatot az illető.
Fontos hogy az ötleteidet el tudjad adni. A fejedbe senki se lát bele, a munkádat pedig nem fogja mindenki látni. Ahhoz hogy előre lépj bizony kommunikálni kell másokkal és esetleges vitatott pontokról meg kell győznöd másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!