Adtok vagy/és fogadtok el borravalót, csúszópénzt? Mikor és miért csináljátok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 22:34
11/12 anonim válasza:
Pultos voltam, sokszor kaptam borravalót, elfogadtam, de soha nem vártam el, hogy adjanak. Ha olyan helyen járok, akkor adok én is, legyen ez akkor pl egy pultos, a postásnak is, azaz akiknek nem 10 000-kel kell tömni a zsebét, orvosnak nem adtam még soha, de csak háziorvoshoz járok, oda is ritkán.
12/12 anonim válasza:
23,37-vagyok.
Hidd el annyiból élek.Azért nem fogadok el,mert adni akkor akarnak amikor bent vannak,és ez csak azzal járna,hogy ugráltatnának,pedig így is ki van nyalva a fenekük.Meg valahogy olyan érzése van az embernek mintha ezt mondanák"nem végzed normálisan a munkád,nesze itt van egy kis pénz és ugrálj körbe jobban"
Pedig tényleg sokat dolgozunk és a legjobb tudásunkat nyujtjuk,tehát megalázó a helyzet.Remélem érthetően írtam.lejön az amit ki akarok fejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!