Az ismerőseim többek között a nagyim is /aki régen lakodalmakba sütött/ a Szalakálit tejben feloldja. Tegnap olvastam egy "sütős" oldalon hogy nem szabad. Ti hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 09:56
1/6 anonim válasza:
Tejben feloldást még nem hallotam !!! simán a liszbe szoktam rakni:
A nagyid ezt igy csinálta és müködött csináld te is igy..
2/6 anonim válasza:
Én is régi motoros vagyok és feloldom. A sütőport liszttel keverem, az élesztőt langyos tejben , a szalakálit hideg tejben oldom fel.
3/6 anonim válasza:
Simán a lisztbe teszem, nem oldom fel.
4/6 anonim válasza:
Elnézést, hogy nem a kérdésre válaszolok, de:
miért nem szabad tejben feloldani? Nagyon érdekelne, hogy mit írtak erről.
A választ előre is köszönöm!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából az Andi konyháján a Flamingó szelet hozzászólásai között olvastam, hogy ezt írta Andi válaszul: Nem lehet a Szalakálit tejbe feloldani, úgy kell a liszthez tenni,mint a sütőport.
2011. nov. 7. 20:48
6/6 anonim válasza:
Én is hideg tejben szoktam oldani,nálam működik,nem vettem észre,hogy elrontottam volna vele valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!