Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Honnan van a fiataloknak (...

Honnan van a fiataloknak ( diákoknak pl) pénze 40-50 ezres fesztiválokra? Egyszerre többre is (Balaton sound, sziget stb)?

Figyelt kérdés

Dolgozó emberek egy hétvégére a Balatonra nem jutnak el.

Nem irigység, nem vonzottak sosem a fesztiválok, sem az a fajta világ. Kérdésem puszta kíváncsiság. Szerencsére a gyerekemet sem vonzza az ilyesmi.

2013. aug. 21. 19:04
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Én nekem idén megvette apukám de tavalyi fesztiválra télen amit kaptam kis 1000 ft zsebpénzeket néha néha azt félretettem meg amikor csak lehetett akkor 7végente dolgoztam ,így jutott bérletre és költőpénzre hogy7-8 hónapon át sporolok a bérletre 17/f
2013. aug. 22. 21:34
 22/25 anonim válasza:

Jah és idén egy kis incidens miatt kaptam meglepetésül a bérletet ,természetesen már össze volt rá sporolva a pénz

de így az mehetett költőpénznek ..:) Jah és már a jövő évi nyári fesztekre gyüjtök már most ;) remélem kielégítő választ tudtam adni :))

2013. aug. 22. 21:37
 23/25 anonim válasza:
Én 14 évesen voltam először Szigeten 1 koncerten, akkoriban nagyon nem éreztem még át ezt a fesztivál dolgot, de az előadót szerettem, otthon meg ajándékba kaptam a jegyet és simán el is engedtek. Most szegedi egyetemistaként természetesen SZINezek, a bérlet árát pedig elég könnyen össze lehet spórolni (10.000 ft.), az ottani költőpénz se olyan horror. Úgy jövünk ki a legjobban, hogy egy szimpi Tescóban megvesszük a töményet, vagy amivel alapozik az ember és ha benn vagyunk már, akkor a sörrel/borral tartjuk fenn a szintet.Szerintem a SZIN az egyik legpénztárcakímélőbb fesztivál, idén is sikerült 300-ért adni a korsó Borsodit.
2013. aug. 25. 22:29
 24/25 anonim ***** válasza:

Nagyon keves magyar van ilyen helyeken a kulfoldiekhez viszonyitva - na meg ok nem is koltenek annyit.

Van akinek anyuci apuci megveszi.

Van aki 1-2 napra megy es arra is halalrapsorolja magat.

Es van akirol nem is gondolnad hogy tobbszazezres allasa van.

Nah meg az en kategoria aki kulfoldon dolgozik es amikor itthon van hat a kinti keresetebol aztan tud kolteni...

/foleg ha most megcsipnek egy 20 font koruli akar feletti allast akkor meg a magyar minimalbert keresnem 1!!! nap alatt/

2013. aug. 26. 08:26
 25/25 anonim ***** válasza:

# 3/24 Időpont 08-21 19:34

Téged miért zavar..ha egy sikeres apa támogatja fiát?

Savanyú szőlő,mert neked nem telik fesztiválra??

Ez kőkemény gyepes irigység!!

2013. szept. 12. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!