Ti mikortól kezdtetek fesztiválokra járni? Pl:Balaton Sound, Sziget
megértem, hogy ennyi idősen nem engednek el, főleg az egészre...
én 16 éves voltam, amikor először voltam szigeten, egy napra mentem. a kedvenc zenekarom játszott (Muse, 2010-ben), és a szüleimnek megesett rajtam a szívük, így egy napra elengedtek, úgy, hogy a barátnőmmel és az ő nagykorú unokatesójával mentünk, apa jött értem hajnalban kocsival.
17 évesen a barátommal egy nagyobb társasággal elmentünk hegyaljára, akkor voltam először végig egy fesztiválon. elengedtek, mivel a barátom már nagykorú volt, és a társaság több tagját is ismerték.
20/L
15 évesen voltam először Fezenen nővéremmel (ő 19 volt), végig ott voltunk. Azóta (2007) minden évben ott voltunk és Pafén is (1-1-et leszámítva, amikor nem jutottunk el).
19 évesen voltam egyedül Szigeten egy napot. Tavaly is voltam 2 napot...
Nincs esetleg egy idősebb tesód, aki elkísérne 1-1 napra? Lehet, hogy azért sem engednek, mert drágák ezek a fesztiválok, nekem pl. sosem adtak pénzt. Ha dolgoztam vagy gyűjtöttem, akkor mehettem.
21L
18 éves voltam, mikor először DOLGOZNI mentem Szigetre és Voltra. Munka előtt és után kimentünk a többiekkel még koncertekre ha volt időnk. 23 éves koromtól viszont rendszeresen jártam Szigetre és Soundra is.
15 évesen Soundra én se engednélek, Szigetre inkább, de max 7-8ig engednélek ki, nézd meg milyen, de a zúzós éjszakába már ne maradj ott annyira, mert azért ha ott megindul egy koncert után a tömeg el lehet keveredni eléggé. Ha szülővel mész, vagy idősebb rokonnal, aki értelmes, akkor elengednélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!