Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Honnan van a fiataloknak (...

Honnan van a fiataloknak ( diákoknak pl) pénze 40-50 ezres fesztiválokra? Egyszerre többre is (Balaton sound, sziget stb)?

Figyelt kérdés

Dolgozó emberek egy hétvégére a Balatonra nem jutnak el.

Nem irigység, nem vonzottak sosem a fesztiválok, sem az a fajta világ. Kérdésem puszta kíváncsiság. Szerencsére a gyerekemet sem vonzza az ilyesmi.

2013. aug. 21. 19:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%

Szigeten fesztiválozók 70% külföldi, a maradék 30% meg nyári munka, ösztöndíj, szülők gazdagok.

Én például senkit sem ismerek aki volt a szigeten pedig nem kis egyetemre járok.

2013. aug. 21. 19:11
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
Van, akinek a szülei adnak.
2013. aug. 21. 19:20
 3/25 anonim ***** válasza:
85%
Van egy kis réteg, aki spórolt pénzből vagy munkából jár el, s kb. ez az összes szórakozás neki, amit megengedhet egész évben. Aki meg 19-20 éves suhancként amúgyis BMW-vel, Audival szaladgál - na szerinted ott mégis honnan van neki pénze?
2013. aug. 21. 19:34
 4/25 anonim ***** válasza:
88%

Én ugyan sosem jártam fesztiválra (életemben nem voltam még), de legjobb barátom nagy rockfesztiválozó. Ő gimnazista korában is diákmelózott ha tudott és egész évben a nyári 2-3 fesztiválra tett félre minden pénzt (zsebpénzt, ajándékot, munkabért), mert a szülei nem álltak úgy, hogy adni tudjanak ilyesmire.

Egyetemista korában pedig már meg tudta oldani a melóból befolyó pénzből - természetesen úgy, hogy otthon lakott, így nem igazán volt költsége.

Nyilván ez az egyik oldal. A másik oldalnak meg otthonról állják a szülők.

2013. aug. 21. 19:45
 5/25 anonim ***** válasza:
20%
Én 16 éves vagyok sulimba havi 180 ezer ösztön díjat kapok abból a havi 40-60 ezer elment mivel kollégista vagyok a többi meg szépen a számlámra és így nyári szünetre majdnem 1 millió forintom marad meg az meg elég csajozásra bulizásra
2013. aug. 21. 19:54
 6/25 anonim ***** válasza:
79%

5. válaszoló!

Hadd kérdezzem meg, hogy milyen iskolába jársz, hogy havi 180.000 forintos ösztöndíjat kapsz?

Én egyetemen mindennel együtt (5,0-s átlaggal) ennek a kis töredékét kapom csak...

2013. aug. 21. 20:07
 7/25 anonim ***** válasza:
75%
5ke alig vagy kamubela....
2013. aug. 21. 20:22
 8/25 anonim ***** válasza:
79%
180k-s ösztöndíj? Hmmm, legfeljebb ha hátrányos helyzetű, nagycsaládos, határontúli kissebbségi kiemelkedő sportolói és művészeti tevékenységgel, tanulmányi eredménnyel és tanulmányi versennyekkel. De 16 évesen még akkor se nagyon.
2013. aug. 21. 20:28
 9/25 anonim ***** válasza:
56%
Suli melletti diákmelóval, olyan 100 körül meg lehet keresni, plusz tanulmányi ösztöndíjjak, ebből azért ki lehet gazdálkodni egy hetes dőzsölést.A másik opció pedig adnak a szülők, de nagyon sokan ezért dolgoznak egész évben, hogy azon az 1 héten baromira jól érezhessék magukat, mások pedig azért mert egészen fiatal koruk óta magukat tartják el, ez teljesen változó az ismeretségi körömben is.
2013. aug. 21. 20:54
 10/25 anonim ***** válasza:
24%
5 ös vagyok. Nem kamu. És sopron róth gyula erdészeti szakközép iskola 4,8-as átlaggal kapok havi 180 ezret annál kevesebb soha se
2013. aug. 21. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!