Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Honnan van a fiataloknak (...

Honnan van a fiataloknak ( diákoknak pl) pénze 40-50 ezres fesztiválokra? Egyszerre többre is (Balaton sound, sziget stb)?

Figyelt kérdés

Dolgozó emberek egy hétvégére a Balatonra nem jutnak el.

Nem irigység, nem vonzottak sosem a fesztiválok, sem az a fajta világ. Kérdésem puszta kíváncsiság. Szerencsére a gyerekemet sem vonzza az ilyesmi.

2013. aug. 21. 19:04
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Már nem azért de ha ez igaz ez elég nagy túlzás havi 180 ezer. A legtöbb fizetés nincs annyi. A gyerek dolga a tanulás.
2013. aug. 21. 21:24
 12/25 anonim ***** válasza:
Enyi pénzért tanulunk is
2013. aug. 21. 21:37
 13/25 anonim ***** válasza:
86%

OFF: Akkor az hogy a fenében van, hogy az orvosin 5.0-ra(!) 22ezer körül volt az ösztöndíjam?

Ráadásul a PhD hallgatók (vagyis már megszerzett MSc/osztatlan diplomájuk van és minimum 23-24 évesek) ösztöndíja is csak havi 100ezer...

Ha tudom, hogy ekkora szükség van erdészekre, én is az leszek :)

Amúgy a kérdésre is válaszolva, szerintem egy év alatt 40ezer forintot nem nagy kunszt összespórolni, még egy egyetemistának/középiskolásnak sem.

2013. aug. 21. 22:07
 14/25 anonim ***** válasza:
44%

Peched van baratom...

Soproni vagyok es raadasul van rokon aki ott tanul illetve a tanarok kozott is vannak ismerosok. Igy nemi utanna jaras utan bizton allithatom hogy HAZUDSZ es hulyeted ember tarsaidat... Eleg szanalmas vagy, hogy ugyan azt folytatod mint az orszag vezetoi...

Kerdesre valaszolva... suli mellett elmegy valaki heti 16-20 oraban dolgozni meg nyaron is 2honapot siman ossze jonn neki evi 4-500ezer forintja! Ha picivel jobb helyzetben vannak a szulei akkor albit vagy koleszt nem kell fizetni meg kajat is hoz otthonrol es elegge ligthosra veheto belolle a figura. Regen a fiatalok lakasra es jovore gyujtottek es dolgoztak a mai generaciok pedig 1szer elunk jol erezzuk magunkat!

29

2013. aug. 21. 22:32
 15/25 anonim ***** válasza:
82%
Egy havi diákmunkából megvan, vagy adnak a szülők. Ahhoz meg szerintem senkinek semmi köze, hogy ki mire költi azt a pénzt, amit megkeresett, kedves utolsó. Aki egyetem mellett dolgozik, annak nem sok szabadideje van, én sokszor dönthettem, hogy tanulok, vagy normálisan kialszom magam. És ugye mindkét helyen teljesíteni kell, szóval elég húzós tud lenni. Úgyhogy azt az egy hét kikapcsolódást nem kéne sajnálni senkitől.
2013. aug. 21. 22:53
 16/25 anonim válasza:
83%
Szigetre rengeteg magyar ingyenjeggyel jár. Egyébként én mindig pénzt/fesztiváljeget kapok, illetve ha épp van munkám, akkor azt is erre teszem félre.
2013. aug. 22. 01:12
 17/25 anonim válasza:
Mármint a keresett pénzt...:D
2013. aug. 22. 01:13
 18/25 anonim válasza:
38%
Aki egyszer belekóstol a fesztiválozásba mindig megteremti a pénzt rá:) Én speciál elször a balaton soundon voltam 1! napot meg hegyalján egy hetet a kis ballagási pénzemből(2009) ...aztán kezdődött a munka, és ha tudtam mindig félregyüjtöttem amit tudtam..ha 5ezer ft ot akkor annyit joelöre megvettem a bérleteket, jegyeket amikor a legolcsobbak voltak és azota már 4bs en hegyalján 2szer..idén még strand fesztiválon is votlam egy napot, elég sok fesztiválon tulvagyok már:) jah és az autos leszolásra még összekoplaltam egy pöpec kis bömbit:)
2013. aug. 22. 07:52
 19/25 anonim ***** válasza:

Le se tagadhatnad magadat utolso..."popec bombi"

Ez elmond mindent :))))

2013. aug. 22. 07:56
 20/25 anonim ***** válasza:
77%

"(3) Az Egyesületi ösztöndíj havi összege

• egyetemi hallgató esetén a mindenkori költségvetési törvényben

megállapított köztársasági ösztöndíj összegével azonos.

• szakközépiskolai, szakiskolai tanuló esetében a mindenkori költségvetési

törvényben megállapított köztársasági ösztöndíj 50%-val azonos."

A köztársasági ösztöndíj 34.000 idén.

Forrás: [link]

2013. aug. 22. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!