Önéletrajzzal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. Hogyan írjam?
Szóval a lényeg az, hogy jelentkeznék egy állásra, amelyhez középfokú végzettség kell. A munkakör óvodai dajka. Előny, de nem feltétel a szakképzettség megléte.Érettségim van illetve elvégeztem a matematika Bsc-t )egy főiskolán,és jelentkeznék Ma-ra is de még hiányzik a nyelvvizsgám az oklevél kiadásához.
Ezt beleírjam az önéletrajzomba?
A másik kérdésem,hogy jó ötlet motivációs levelet írni, ha nem kérnek? Csak azért gondoltam, hogy írok, mert az önéletrajzomban semmi releváns szakmai tapasztalatot nem tudok felmutatni ill.az eddigi munkahelyeim is teljesen eltérnek ettől a munkakörtől.Igaz hogy elsősorban tanítani szeretnék majd,viszont ez az állás meg nagyon jó lenne, mert rengeteg tapasztalatot és gyakorlatot szerezhetnék a gyerekek között. Szerintetek a motivációs levéllel nagyobb esélyem van arra, hogy felvesznek, vagy nem?
Szia!
Sztem ne írd bele a matek alapszakot,meg hogy még tovább akarsz tanulni, mert így túlképzett lennél az állásra.
Mot. levelet meg mindenképp írj,még ha nincs is az álláshirdetésben.
Egyébként hova jártál matek bsc-re? Gondolkozok rajta ,h én is jelentkezek rá, de sokan mondják,hogy nagyon nehéz és nem is olyan könnyű elhelyezkedni vele. Csak akkor ér vmit,ha alapképzés után elvégez az ember egy msc-t , viszont ahogy néztem, egyáltalán nincs levelező formában msc, csak nappalira lehet jelentkezni, amire meg nem tudnék.
Te mit tapasztaltál,míg elvégezted a szakot, szted van értelme jelentkezni rá v nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!