Hogy talaljam meg az alommunkam?
Első,attól még,hogy te nem találtad meg,vagy lusta voltál elérni a céljaidat,attól még igenis létezik olyan munka,amit az ember imád,és szívvel-lélekkel csinál.
Én így érzek,és amíg más a hétvégét várja,én a hétfőket,mert imádom azt,amit csinálok.
Kettes, nagyon érdekelne, hogy mit csinálsz.
"te nem találtad meg,vagy lusta voltál elérni a céljaidat"
1. Megtetszett egy szakma, megtanultam, diplomát szereztem. De mire elhelyezkedtem volna vele, már meg is utáltam.
2. Egy másik területen kezdtem el dolgozni. Jól fizetett, klassz irodai munka, 2 évig imádtam. Csináltam hozzá való OKJ-t is. Aztán meguntam, hogy ennyire kevés a szabadidőm.
3. Egy 3. szakmát tanultam, másfél évembe telt és rengeteg pénzbe. De végigcsináltam, mindent kiváló eredménnyel, viszont az álláskeresési periódusban megutáltam. Szörnyű, hogy itt csak az ismerős ismerőse érvényesül, rossz a közösség, és maga a munkának is rengeteg a hátránya.
4. Újra irodába mentem, viszont egészen más területre. Rohadtul untam, 1 évig húztam.
5. Ismét váltottam, egy gyerekkori álmomra, levelezőn tanulom főiskolán, de már át is vettek erre az új területre dolgozni. Jó pénz, jó körülmények.. de kezdem egyre jobban unni. Sokkal szórakoztatóbbnak tűnt gyerekkoromban..
5 különböző szakma, java részéhez külön papír (diploma vagy OKJ), ne mondd nekem, hogy lusta vagyok.
A #2. hozzászólással értek egyet annyiban, hogy az álommunka kitanulható és megtalálható, ha elég kitartó vagy.
Informatikusként dolgozom, mindig is erre vágytam és reméltem, hogy egyszer majd itthonról fogok tudni dolgozni. 8 év telt el azóta, hogy pályakezdő voltam és ma már heti 3-4 munkanapot itthonról viszek. TÉNYLEG álommunka.
Közhelynek hangzik, de higgy az álmaidban és ne félj őket megvalósítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!