Hogy találjam meg azt a küldeményt, amit állítólag visszaküldött a posta, a feladónak? ( részletek bent )
10 munkanapon belül nem tudtam elmenni a küldeményért. Utána sajnos már nem volt ott. Vártam 3 hetet, és azóta sem ment vissza a feladóhoz. 1-2 ezerFt-ot ér ami benne van, ezért sima levélként lett elküldve.
Vajon valahogy megtudom találni? Vagy szépen megtartották maguknak visszafelé menet a postások? Esetleg ott áll a feladó városában található 5 posta egyikén?
Ha valakinek van valami ötlete, azt köszönöm.
Na igen valahogy sejtettem, hogy ez lesz a válasz.
De egyébként arra gondoltam, hogy amikor a postáról visszaküldik a nem kereste jelzéssel, azt beírják a számítógépbe vagy akárhova, hogy XY postás, ide meg ide, ezeket a leveleket szállította oda meg oda.
Mondjuk akkor gondolom a sima levelekkel nem pepecselnek ennyi időt, és ömlesztve szállítják.
Ez egy nagyobb boríték volt, ami nem fért be a postaládába.
Természetesen kézbesítenek, hiszen Budapesten lakom.
Röviden: Hosszabb ideig nem voltam itthon, mire hazaértem, letelt a 10 munkanap. Azért elmentem hátha... de már visszaküldték.
Szóval úgy látszik ezt bebuktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!