Pertársaságot szeretnék csinálni az adósommal szemben, hogyan találjam meg a többi károsultat?
Figyelt kérdés
Tehát pertársaságot szeretnék az adósom B. János Ráckevei lakos ellen. Eddig ketten vagyunk benne,az okozott kár 33,5 M Ft. Keresnék még olyan embereket/cégeket akiket ez a jellemtelen hulladék megkárosított. Hogyan tehetem meg?2013. júl. 30. 17:17
1/4 anonim válasza:
Mi a tényállás? Hogyan károsított meg?
2/4 A kérdező kommentje:
Dolgoztam neki,majd nem fizetett ki . Volt hitegetés ,meg stb. Van jogerős Vh-m ,de nincs semmi a nevén ,mindent a fiára íratott.
2013. júl. 31. 10:11
3/4 anonim válasza:
Őszinte leszek, nem tudom, hogy ilyen esetben konkrétan mit lehetne tenni. Beszélj a bírósági végrehajtóval, hogy fedezetelvonás gyanúja esetén eljáró végrehajtó, mint elsőfokú bíróság az eljárás folyamán mit tud ez esetben tenni, van-e hatásköre arra, hogy utánanézzen, hogy az ajándékozás/tulajdonjog átruházás megtörtént-e az adós és fia között ingatlan/gépjármű esetében, és ha igen, akkor mikor történt az meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Az helyzet,hogy az apeh lefoglalta az ingatlanját ,majd elárverezte,amit egy gyerekkori barátja vett meg,majd mikor a fia 18 éves lett ,a srác "megvette". Ami azért érdekes,mert 32,5 millióért árverezték el. A szándékos fedezetelvonó magatartás sajnos nem áll meg.
2013. aug. 1. 10:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!