Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 2 hónapja lett meg a szakmám,...

2 hónapja lett meg a szakmám, de nem találtam eddig még vele állást. Szeretnék már nagyon dolgozni és jó lett volna, ha ezzel a szakmával. Nem tudom, hogy meddig várjak még a lehetőségre. Ti keresnétek munkát más területen?

Figyelt kérdés

2013. aug. 13. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi a szakmád?
2013. aug. 13. 19:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Számviteli szakügyintéző. BGF-en végeztem. Könyvelő irodába tudnék menni, vagy céghez a számviteli osztálya könyvelni, de inkább pénzügyeseket keresnek. Középsulis végzettségem az kereskedelem marketing és üzleti adminisztráció, azzal el tudnék menni irodába adminisztrációs munkára, mert az egy rakat meghirdetve, de akkor meg úgy érezném, hogy fölöslegesek voltak a fősulin eltöltött évek, de valamit már kellene kezdenem magammal, de aztán lehet ugyanúgy keresnék mind a két szakmával. Szóval most kicsit elveszettnek érzem magam a nagyvilágban.
2013. aug. 13. 21:25
 3/3 A kérdező kommentje:
*mert az van egy rakat
2013. aug. 13. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!