Milyen oldalakat ajánlanátok munkakeresésre? Teszem azt nektek kéne sürgősen bármilyen állás, hol keresnétek?
23 éves vagyok, 10 osztályom van eddig, volt egy súlyos balesetem, de felépültem, s teljesen egészséges vagyok. Úgyhogy sajnos ez van. Így keresnék bármit:
Amit kizárok: Gyári munkás, takarító, árufeltöltő, mekis
Milyen szóba jöhető állások vannak ezeken kívül? Teljes munkaidős, fix állást keresek, fix fizetéssel, minimum az a szaros 100 ezer legyen meg. Hol keressek és egyáltalán mit?
Oltásokat meg beszólásokkal menjetek a... Szóval tartsátok meg magatoknak, tanácsot szeretnék. Köszönöm!
Szerintem is expressz, ott van a legtöbb alacsonyabb végzettségű elvárásos munka, vagy a helyi munkaügyiben is megnézheted a kirakott dolgokat, ott is láttam pár dolgot.
A [link] is jó lehet, de ott tényleg esély sincs a 65 feletti fizetésre érettségi nélkül, közalkalmazottként.
Szerintem egyébként menj be a lakóhelyeden lévő helyekre ahol szeretnél dolgozni, vagy kérdezd meg az ismerősöket, hátha tudnak valamit.
Bár sajnos 10 osztállyal nem sok helyen lesz esélyed, a gagyi munkákhoz is minimum egy érettségit kérnek, 100-ról pedig ne álmodj, én diplomával nem keresek annyit.
Diákmunkásként lenne még érdemes próbálkozni, tanulsz még? Lehet megérné, úgy jobb munkákat is lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!