Rendőrtiszti Főiskolával szerintetek van lehetőségem Londonban valamilyen jobb állást találni? Ti hol keresnétek?
Elegem lett a cégből, mint sokunknak, és szeretnék egy kicsit felfrissülni, kipróbálni magam a civil életben, és mellette fejleszteni a nyelvtudásomat. Ezért mennék Londonba. Nagyon örülnék, ha megosztanátok velem az ötleteiteket.
Minimálbérért nem szívesen vágnék bele, de ha látom az alagút végét, hogy az nem egy zsákutca, mint itthon, hanem elismerik az ember teljesítményét, akkor az is belefér.
- Két sajtburger menü lesz !
- kösssz öcsi az aprót megtarthatod.
Nem nulla a nyelvtudásom, hiszen diplomám van, amihez középfokút kellett szereznem. Nem sok, de nem nulla.
Annak, aki nincs tisztában az itthoni helyzettel, - mivel nem rendőr, illetve feltételezem nincs is itthon - leírom, hogy manapság a Rendőrtiszti Főiskola elvégzése nem egyenlő azzal, hogy valaki azonnal rendőrtiszt lesz. Minimum valamilyen képviselő keresztapa kell hozzá, hogy helyet találjon, és aztán még alá is írják a parancsát a magasabb fizetéssel járó beosztásba. Nekem ilyenem nincs. A tiszthelyettesi meló pedig netto 100 ezer Ft alatt fizet. Ebből albérletet fizetni, élni, esetleg családot alapítani és gyarapodni nem lehet. Tehát menekülök a zsákutcából, mint oly sokan. Ha nem tudtok segíteni ötletekkel, semmi baj, de a lehúzó pesszimistákra nem vagyok kiváncsi, köszi.
Én nettó 18.000ft al kezdem 1997-ben.
Most ,hitelmentes házam, hitel mentes autóm (1.5 éves focus) 1 hete vettem új 3d tv-t hitel mentesen. (240K)
Valahol el kell kezdeni.
Lakj a szüléknél ameddig tudsz, és ne akarj 10-éves A6-ost mert az menő ne akarj minden héten szórakozni járni mert hát a haverok Ne a nagymellű szőke bombázót akard mert leveri minden pénzed.
Akarj dolgozni sőt másodoltást vállalni és kezdj spórolni.
és igen akár 6-7 év is kell mire összejön a pénz de össze fog jönni.
Csak egyet fogadj meg : ha csak hitelre megy akkor inkább nem kell.
ha lenne valami szakmád, esélyed lenne, de így nem sok.
"Minimálbérért nem szívesen vágnék bele"
Ilyen hozzáállással meg aztán pláne.
Ha jól beszélsz angolul, és értesz valamihez, ami eladható, akkor esélyed lehet, de ha csak ez a rendőrtisztis végzettséged van, akkor maximum mosogathatsz, takaríthatsz.
7.vagyok
Tudom miről beszélek, itt élek 5,5 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!