Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkanélküliek! Ti, hogyan...

Munkanélküliek! Ti, hogyan oldjátok meg az álláskereséssel-találással járó költségeket?

Figyelt kérdés

úgy értem ha valakinek például már segélye sincs.

Gondolok itt az interjúra mászkálással (bkv, benzin) főleg, ha többkörös, akkor ha van próbanap, erkölcsi bizonyítvány,

orvosi vizsgálat, meg egyebekre. Nekem már lassan minden pénzem erre mi egymás az eredmény kétséges. Ha van alkalmi munkám akkor jó de van,hogy már kölcsön kell kérni.

2013. júl. 29. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Én ugy hogy dolzok mellet hisz enni azért kell.

Soha nem kaptam még segélyt és nem is kértem, inkább ha láttam egy építkezést beajánlkoztam mint segédmunkás diplomás létemre. Legutóbb 2 évig dolgoztam egy építőipari cégnél szezonba segédmunkás házépítésnél télen pedig a a tűzepén tűzifát vágtam és rakodtam.

1,5 éve szakmámban dolgozok.

2013. júl. 29. 13:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Biciklivel vagy gyalog, időjárás függő, ha nagyon a város másik vége, megkérek valakit, ha ráér vigyen el. Erkölcsit csak akkor váltottam ki eddig is, ha már felvettek.
2013. júl. 29. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!