Milyen indokkal mondjam fel a határozott idejű szerződésem, póbaidő után?
Ne írj mar tobb privát üzenetet, legyszives, látod, hogy nem válaszolok privátban.
Nem küldi el a terhes nőt, mert nem teheti, csak rendkivuli felmondással. Egy munkáltatónak nem nehéz ilyet találni - lopott, megbízhatatlan, nem megfelelő a munkavégzése es tanu is lesz melle, hidd el- de azt a pár hónapot kibírja, táppénzt pedig nem a munkaltato fizeti, hanem az OEP, a munkaltato csak egy kis részt fizet belőle.
Jó, nem írok több üzit, csak azért írtam, hátha itt már nem olvasol vissza!!
Köszönöm a válaszaidat, may ügyvédhez fordulok, ha mégis fel akarnék mondani, nem tom. Manapság semmi sem jó, ha van munkahely szó szerint rabszolgának kell szinte lenni, akár minimálbérért, ha meg nincs akkor szó szerint éhen halunk. Az az igazság, hogy erre a melóhelyre úgy kerültem be, hogy az egyik volt kolléganöm ajánlotta, hisz öt már elöbbröl ismertem. Persze utólag tudtam meg a sok kis apró betűs lényeges dolgot, túlórák, idióta kollégák, túl sok fizikai meló, ja és ez a drága határozott idejű szerzödés. Úgyhogy hiába dolgoztam a kis bájos drágasággal, jól átcseszte a fejem, vagy ő sem akarja észrevenni, mekkora szarban van, vagy szadista és élvezi, ha kínozzák...:(
Hiába beszélsz ügyvéddel.
Azt tudod tenni, hogy olyan jó helyet keresel magadnak, hogy nem zavarnak a felmondás következményei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!