Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen indokkal mondjam fel a...

Milyen indokkal mondjam fel a határozott idejű szerződésem, póbaidő után?

Figyelt kérdés
Tudom, írásban kell felmondanom, de milyen indokkal? Mert úgy tudom, ha nem jól mondok fel, fizetnem kell a munkahelynek... Pl költözést hozzak fel? Nyílván olyan ok, aminek nem néznk utána, vagy nem tudják rólam, stb?

2013. júl. 19. 01:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Határozott idejű? Azt nem lehet csak úgy felmondani. Költözés szerintem nem ok.
2013. júl. 19. 05:07
 2/21 anonim ***** válasza:
Hatarozott idejét csak rendkivuli felmondással lehet felmondani, annak pedig komoly indoka kell hogy legyen. A költözés nem az, ellenben ha többszöri írásbeli kérésre sem kapsz fizetést, az megfelelő. 99% a esély ra, hogy ki kell fizetned a hátralévő időre szolo munkabért es a munkaltato egyéb költségeit.
2013. júl. 19. 06:06
 3/21 anonim ***** válasza:
Példának írtam a nem fizetést. Nagyon komoly indok kell a felmondashoz, pont ugyanolyan komoly, mint a rendkivuli felmondashoz. A költözés nem lesz megfelelő indok, hidd el. Olyan rossz a munkahely, vagy m az oka, hogy el akarsz menni?
2013. júl. 19. 06:40
 4/21 A kérdező kommentje:
Fúúú, hát ez elég hosszú, de igen lényegében gáz a melóhely, voltam már rosszabbon, de ezt akárhogy nézem, hosszutávon gáz lesz... Arról nem is beszélve, hogy mi van ha én most tűrök mindent, nem hagyom ott, de ha lejár a szerződés nem hosszabbítják meg? Benne van, és ha ez így lesz, gázban leszek, mert pont télre jár le...Sehogy sem jó, azért kérdeztem rá itt, mert ha közben netán találnék jobbat, akkor innen nem tudom hogyían szabadulhatnék meg, ugyhogy ne nekem kelljen rá fizetni
2013. júl. 19. 06:45
 5/21 anonim ***** válasza:
Nem fogsz ilyet találni....
2013. júl. 19. 06:47
 6/21 A kérdező kommentje:
Egyelöre nincs más, a semmitöl jobb, ennyi
2013. júl. 19. 06:48
 7/21 anonim ***** válasza:
Nem fogsz ilyet találni: okot, amivel fel mondhatsz fizetes nelkul. Igy értettem.
2013. júl. 19. 06:54
 8/21 A kérdező kommentje:
Az szép, akkor max elérhetem, hogy ők mondjanak fel? Ha pl nem megyek be többet, ilyenek?
2013. júl. 19. 06:55
 9/21 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk tényleg el költözöm, és nincs olyan közlekedés, hogy beérjek, idöben, stb, akkor sem jó ok?
2013. júl. 19. 06:58
 10/21 anonim ***** válasza:
Elérheted, persze. Ugyanúgy fizetned kell akkor. Közös megegyezéssel lehetne probalkoznod, hazugsággal semmiképp.
2013. júl. 19. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!