1 hónapja dolgozom, a kollégám szabira megy és rám akarják bízni a nagy felelősséggel járó munkáját. Voltatok már ilyen helyzetben?
Ez a bedobás a mélyvízbe.
Velem is megcsinálták februárban, amikor új munkahelyem lett, nekem nulla, azaz nulla napom volt tanulni, azonnal kellett csinálni. Potyogott a könnyem, benn ültem hétvégente, rettegtem folyamatosan... aztán megoldottam a dolgot.
Neked is menni fog!
Nekem is volt ilyenem, 1 hónappal kezdésem után a 4 fős csapatunkból 3-an elmentek konferenciára, és egy teljes hétre otthagytak... 4 ember munkáját kellett elvégeznem, és alig ért véget a betanításom..
sikerült, és azzal egy pillanat alatt fix, megbecsült tagja lettem a csapatnak :)
Velem 1 hét után csinálták, lényegében azért helyeztek át a régi kolléga mellé, hogy amikor szabira megy legyen helyettese.
Ráadásul épp azon a héten a közvetlen főnök nyaralt, kb. elmondta a dolgokat, de inkább a láblógatás ment, hogy nincs főnök.
Aztán ő ment, főnök jött, én meg egyedül maradtam, szerencsére akkoriban többen voltunk egy irodában és segítettek nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!