Valaszolnatok a kerdesemre? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
Atlagosan elunk. Felretenni szerintem nem tudunk (szerintem). Bar nyaralni mindig szoktunk. Nagyon jo tanulo vagyok ezert egyetemre szeretnek jarni, es tanulni. Ugye az egyetem nagyon sokba kerul: maga a kepzes (nem igazan van mar ingyenes szak), alberlet, hazautazas. Mar a szuleimnek az is gondot okoz,hogy a gimnaziumi felvetelim miatt szeptembertol nem heti egyszer hanem ketszer kellene jarnom angol orara. De van egy olyan erzesem, hogy csak nem akarnak 5600 ft-tal tobbet fizetni. Anyukam fizetese 110-120 ezer, apukame 150-160 ezer. Mit gondoltok, csakk sajnaljak a penzt vagy kitudnak ezt gazdalkodni? 13/L2013. júl. 12. 20:54
1/7 anonim válasza:
13 évesként követelőzni könnyű, nem látsz bele, nem látHATsz bele a dolgokba. Honnan tudod, hogy nincs hiteletek? Honnan tudod, hogy mennyi a rezsi, mennyi mindenre megy el így is a pénzetek/szüleid pénze?
Más heti 1 különórára sem tud eljárni, Te pedig azon problémázol, hogy csak egyszer mehetsz, és nem kétszer. Örülök, hogy csak ekkora a problémád, így is egy hatalmas nagy köszönmmel tartozol nekik.
2/7 A kérdező kommentje:
Hitelunk nincs, sajat hazunk van ezert nyilvan rezsit sem fizetunk. Az angol oramat sem a szuleim fizetik hanem a nagymamam. Semmire nem jarok csak angolra es amint mondtam azt se ok fizetik, 5600 ft-ot nagy keres lenne tanulasba belefektetni azert, hogy egy jo gimiben tanulhassak? Mas ilyen idosen iPhont ker, en meg csak tanulni szeretnek. Raadasul nem is ertelmelen dologra forditanank azt a penzt szerintem. Szerintem ezt szebben is meg lehetett volna mondani de mind egy.
2013. júl. 12. 22:43
3/7 anonim válasza:
saját házunk vagy ezért nyilván rezsit sem fizetünk - :D LOL Ezt egy iciripicirit elírtad....A rezsi fogalma: víz, villany, fűtés stb. Fizettek rezsit, hidd el nekem :)
5/7 A kérdező kommentje:
Hoppa tenyleg elirtam, bocsanat!
2013. júl. 12. 23:19
6/7 anonim válasza:
280 ezerből épp, hogy megélték, gondolom van kocsi,kábel tv, internet stb.
Heti bevásárlás se 2 forint.
Szóval nem csodálom.
Én enny idősen elmentem melózni feketén, nem anyámék nyakán lógtam, így amit nyáron megkerestem, abból tudtam magam fedezni következő nyárig.
7/7 A kérdező kommentje:
23:47 : hidd el, hogy en is szivesen elmennek valahova dolgozni, de ahhoz be kell tolteni a 15. eletevet , ha legalis munkarol van szo. Feketen meg a szuleim nem engedik. Szerintem meg nem ilyen valsagos a helyzet, mert nyaralni mindig szoktunk, es van egy par markas ruham is.
2013. júl. 13. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!