Hamvasító samponnal kapcsolatban válaszolnátok néhány kérdésemre?
Világos szőkére van festve a hajam, amikor a fodrászom befesti, akkor nagyon szép a színe, de pár hajmosás után kezd sárgulni és minden mosás után egyre sárgább lesz. Ezért vettem Schauma hamvasító sampont, de nem tudom, hogy hogyan kell jól használni.
1. Hajfestés után rögtön az első hajmosáskor el kell kezdeni használni ( mármint nem a hajfestéskori hajmosásra, hanem a következő esedékes első hajmosásra gondolok ) vagy mikor?
2. Minden hajmosáskor kell használni vagy milyen gyakran?
3. Annyit kell belőle a hajra tenni, mint a hagyományos samponból?
4. Úgy kell használni, hogy először megmosom a hajamat a hagyományos samponnal, utána a hamvasítóval, rajta hagyom pár percet, jól leöblítem és a végén használhatok balzsamot is? Vagy hogyan kell?
5. Hány percig szabad rajtahagyni a hajamon, hogy ne legyen lila tőle a hajam?
6. Tényleg szép lesz tőle a hajszínem, tényleg használ a sárgulás ellen?
nekem lila lett a hajam tőle :(
1.mindegy mikor használod, nincs ráirva, h hajfestés előtt v után
2. lehet minden hajmosáskor használni, bár elég lenne minden 2. 3. alkalommal
3. igen
4. igen
5. 2-3 percig
6. nekem lila lett tőle a hajam vége, amúgy olyan őszes hatást kelt
Első mosás lehet egy bármilyen samponnal, a másodiknál már a hamvasítóval. Csinálj jó sok habot, és hagyd a hajadon kb. 5 percig, utána mosd csak le.
Az időt majd megtapasztalod, lehet növelni és csökkenteni is.
A haj akkor lesz lila tőle, ha nagyon ki van szőkítve a haj és szinte semmi pigment nincs benne, károsodott. Ilyenkor a sampon színezőpigmentjei bejuthatnak a haj belső részébe és elég intenzív színváltozás tudnak okozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!