Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pénzügyi karrierről lehet...

Pénzügyi karrierről lehet érdemben Informatikaira váltani?

Figyelt kérdés

Pénzügyesként kezdtem el dolgozni, mert erre volt lehetőségem, most már 5 éve, de időközben rájöttem, hogy közelebb áll hozzám az informatika, szeretnék áttérni.

Ezért úgy gondoltam, hogy beiratkozom informatikai BSC diplomát szerezni (munka mellett), és akkor 3-4 év múlva válthatnék. Legnagyobb kételyem csak az, hogy már kezdek elérni dolgokat, és terveim szerint fogok is előrelépni a következő 3-4 év alatt, szóval van rá esély, hogy valamiféle szintemen lévő, kis főnöki, team leaderi, seniori munkára vegyenek majd fel, vagy újra legalulról kellene végigjárnom az informatikai karrieri ranglétrát?

2013. júl. 11. 16:29
1 2
 11/11 anonim válasza:

Általában fent szokott lenni a [link]

oldalon, csak ha jól tudom indul egy ősszel egy tavasszal, és talán nyáron is egy. Internship direkt egyetemistáknak elég komoly szelekció van ahogy utána olvasgattam, ha nem vagy jó valszám/statisztika/lin alg. akkor nem érdemes az idejüket húzni, de IK-sként feltételezem azért sejted merre folyik a Duna főleg, ha modellező szakirányon csináltál mondjuk egy mestert...

Egyébként ezeket a pozíciókat keresd:

- Market Modelling Internship

- Rebooking Analyst Internship

Továbbá ha az informatikai rendszerek is érdekelnek érdemes a Technical Internship-et is megnézned.

2013. júl. 17. 03:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!