Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez a Docler Holding mégis mit...

Ez a Docler Holding mégis mit képzel magáról?

Figyelt kérdés

Ugy adja elő magát, mint valami elit cég, ahol még a takaritót is "tisztaságér felelős munkatársnak" hivják, közbe meg csinálja ezt a kamlotyós dolgot, meg mindig rájuk meg a kommandó is, hogy meglegyen a látszatellenőrzés a kormány részéről? Tuti, hogy egy csomo 18 év alatti lány mutogatja magát a docleren keresztül, meg ki tudja még milyen üzletekben vannak benne.

pl probáltam jelentkezni náluk, de egyből ajánlólevelet kell adni. Te jó ég, hát a Bosch-nál meg ilyen jellegű cégeknél nem kell ajánlólevél, ezek meg még itt válogatnak?

Nem kétségbeejtő, hogy egy ilyen cég játszhatja a janit Magyarországon?

2013. júl. 10. 17:43
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
44%

Nem érted a lényeget.

Te azt hiszed, hogy egy lány attól buta, hogy megmutatja a p*náját egy kamera előtt ország világnak.

Pedig ebből aztán sok minden következik, csak az nem, hogy buta.

Akár mi lehet. Pl. egy egyetemre megkeresi a teljes tandíját 3 hónap alatt, aztán elvégzi az egyetemet és lesz "rendes" munkája.

Ez az, ami neked be sem villan a fejedbe, hogy előfordulhat.

2013. júl. 11. 15:40
 22/42 A kérdező kommentje:

hát ez a kisebb része. Meg ugye van az a mondás, hogy a vér nem válik vizzé. Ha valaki megtalálja a könnyebb utat, akkor óckodni fog a nehéztől. Adaptáld a témára.

Meg tudjuk, hogy sok lánynak egyetlen értéke csak a teste. Love.hun vagyok fenn, és ott a videocsevegőbe be vannak integrálva a szexchat hu előadói és 3 év is kb ugyanazok voltak, mint most.

Meg beszéltem egy ilyen csajjal egyszer. Mondta, hogy keresett 300.000-t egy honap alatt, napi 4-5 óra elfoglaltsággal...nem lett meg a látszatja mert azóta is qrvlkodik, csak mostmár élőben is. :/

kifolyik a kezükből a pénz.

2013. júl. 11. 15:45
 23/42 A kérdező kommentje:
jóég:D Azt irják, hogy a livejasmintól kaptak adományokat cégek (pl gyermekotthonok), és visszautasitották, mikor megtudták, hogy milyen cégtöl kapták...
2013. júl. 11. 15:59
 24/42 anonim ***** válasza:
44%

"hát ez a kisebb része. "

Rosszindulatú előítélet. Fogalmad sincs a témáról, feltételezem nem végeztél de még csak nem is olvastál reprezentatív kutatást róla. Csak irigy vagy a lányokra, mert ők könnyen sokat keresnek.

"Meg ugye van az a mondás, hogy a vér nem válik vizzé."

Ez is egy buta előítélet, akár közmondás akár nem.

"Ha valaki megtalálja a könnyebb utat, akkor óckodni fog a nehéztől."

Szintén. Pláne, ha más lehetősége nincs egy lánynak. Annak semmi értelme, hogy ha egyetemre akar menni egy lány amihez alsóhangon kell 4-5M forint, hogy menjen el a Tescoba pénztárosnak és majd 60 éves korára, mire összejött ennyi akkor menjen egyetemre...

"Meg tudjuk, hogy sok lánynak egyetlen értéke csak a teste."

lsd. első pont, nem írom le még egyszer.

"a livejasmintól kaptak adományokat cégek (pl gyermekotthonok), és visszautasitották, mikor megtudták, hogy milyen cégtöl kapták..."

Az ilyen gyerekotthon vezetőnek történ le rögtön a kicsi kacsóját, amivel a visszautasító levelet kapta, majd rúgnám ki úgy, hogy a lába nem éri a földet. Nem tök mindegy szerencsétlen gyerekeknek, hogy honnan kapják az adományt?!

Kezdek egyre biztosabb lenni benne, hogy neked nagyon kevés sikerélményed volt nőknél (esetleg visszautasítás hegyekkel néztél szembe eddigi életed során) és ezért gyűlölöd annyira azokat a lányokat, akik így vagy úgy de próbálnak boldogulni.

Illetve most már az is nagyon tiszta, hogy te szerény anyagi körülmények között élsz és nagyon irígy vagy mindenkire, akinek van egy kis tejbe aprítani valója...

Szomorú.

2013. júl. 11. 16:11
 25/42 anonim ***** válasza:
44%
Mondjuk így utólag megnézném, hogy 1 hónap ilyen jellegű munka után még mindig könnyűnek tartanád-e mondjuk a napi 5-6 sexet vagy a napi 6-7 órás webcames akciót, mosolyogva, úgy, hogy a vendégek elégedettek legyenek...
2013. júl. 11. 16:12
 26/42 A kérdező kommentje:

jaj...

hát visszautasitottak nők ja. 21 éves koromig szüz voltam. most 24 vagyok, de azóta sikerül összeszedni pár trófeát nagy nehezen.

Csóró se vagyok, mert pénzelnek.

Diákhitelt fel lehet venni, azzal + diákmunkával már el lehet végezni egy egyetemet. Ha te megengeded magadnak az általánositást az irányomba akkor én miért ne nézhetném lotyónak általában azokat, akik webcamen terpesztenek?

Igen, épp nekem is jól jönne annyi pénz. Azt meg senki se mondja nekik, hogy ott dolgozzanak. Nincs főnök aki bassszogtatja öket a teljesitményükért. Föleg nem a minimálbérért rabszolgáskodnak mondjuk hajnaltól, mint mások.

Ha annyira sok lenne a létminimumon élő nő, akkor már az ensz is foglalkozna a kérdéssel. Nekem mondjuk az a leginkább emészthetetlen a dologban az irigykedés után, hogy attól hogyan lesz előrébb egy társadalom, hogy ide oda folynak pénzek azáltal, hogy egy nő a hátsójában turkál és valaki ezért fizet? (és arányosan több pénz megy erre, mint régi időkben)

Bezzeg egy férfi dolgozhatna, épithetné az országot, de nem hagyják, mert átverik, ki se fizetik, szörnyü munkakörülményeket adnak. Ki vannak szolgáltatva az emberek. Meg lássuk be ijesztő a munka világa. De otthon a kis webkamod mögött mégiscsak nagyobb a biztosnág.

2013. júl. 11. 16:22
 27/42 A kérdező kommentje:
ja és, nekem egy ismerösöm se volt fizetős szakon. Pedig nem limlom iskolákba jártunk. Többet kellene tanulni gimiben és akkor felvennék az embert államilag támogatottra. Csak ugye a leendő webcamlotyo már 15 évesen is a diszkóba vereti minden hétvégén, meg suli után is beül a kocsmába, mert le kell vezetni a feszkót.
2013. júl. 11. 16:24
 28/42 anonim ***** válasza:
63%

Nono.

Te általánosítasz.

Én alkottam rólad egy profilt az itt fellelhető korlátozott információk alapján, ami úgy tűnik igen csak telibe trafált :)

De akkor értsünk abba egyet, hogy nem értünk egyet. Így lesz a legjobb mindkettőnknek.

2013. júl. 11. 16:33
 29/42 A kérdező kommentje:
mit szólnál, ha pl majd lenne egy lányod, és 17 évesen már a lj-n tolná? És el kéne vinned sebésztre, mert aranyeret kapott a sok tágitástól?
2013. júl. 11. 16:36
 30/42 anonim ***** válasza:
Helytálló kérdés :)
2013. júl. 12. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!