Szerintetek jó ötlet PowerPointos prezentációban is megküldeni az önéletrajzot?
Ha a munkáltató kér egy bemutatkozó prezentációt, szerintem mindenképp tedd a végére azönéletrajzot, és valami ütős pár soros motivációs levélfélét.
Szeritem jópofa ötlet.
Ezt csinálom már hónapok óta... És képzeljétek el, hogy volt olyan cég, ahol felháborodva visszaírt a HR-es, hogy ő a pdf-et nem tudja megnyitni... Pedig nem is szerepelt a kiírásban, hogy milyen formátumban kéri, így gondoltam, hogy alap a pdf...
Azért gondoltam prezentációra, mert nem írták meg konkrétan, hogy milyen formában (önéletrajz, motivációs levél vagy ilyesmik) kell jelentkezni, mert a honlapon keresztül lehet feltölteni a jelentkezéseket. Van egy rész a CV-nek, és egy az egyéb dokumentumoknak. Az egyébhez azt írták, hogy olyan dolgokat töltsek fel, amiket fontosnak tartok a pályázat elbírálásához, pl. motivációs levél. Ezért arra gondoltam, hogy a hagyományos pakk (CV, motivációs levél) mellé készítek egy ppt-t a cég logójával és színeivel, ami a vázlatos önéletrajzom lenne - szépen megszerkesztve.
Ez a PowerPointban készített prezentáció, mert a munka során ez kell, a Profession.hu valahonnan átvett amerikai cikkjére hajaz, hogy ott a pályázók például újságként küldik be az önéletrajzaikat.
Magyarországon a huszonéves HR asszisztens kislányokat, akik a szűrést végzik érdeklik az ilyen kreatív ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!