Barátnőmmel most leszünk egy hónap múlva 14 évesek, de szükségünk lenne valami munkára a nyár hátralevő részére, amivel tudnánk egy kis plusszt keresni. Pesten és Pest környékén. Nagyon jó lenne... Előre is köszi. :)
2012. júl. 27. 18:44
1/6 anonim válasza:
Hivatalosan 16 évtől vállalhatsz munkát, vagy 15 évesen szülői engedéllyel tanszünetben.
Egy hónap múlva vége a nyárnak, és lényegében 13 évesek vagytok az idényben.
2012. júl. 27. 18:51
2/6 anonim válasza:
Hagyjátok a pénzt, legyetek gyerekek! Az egész életetek erről fog szólni, jobb, minél később kezdeni.
2012. júl. 27. 22:28
3/6 anonim válasza:
Pozitív a munkához való hozzállásotok, ez jó!
De csak csatlakozni az utobbi hozzászólóhoz, legyetek gyerekek még, élvezétek az élet jobbik oldalát.
Csak azért mondom ezt, mert én 39 éves fejel, mai napig visszaszoktam gondolni miket csináltam annyi évesen mint ti. Bárcsak megállt volna az idő ott!
Mert akkor így jártok, és ez egy ördögi kőr amiből nehéz kitőrni!
Munkát nem fogtok kapni ilyen fiatalon, ha pénz kell akkor bizony azt össze kell koldulnotok. Vegyetek fel ilyen koszosabb ruhákat és üljetek le egy bevásárlóközpont elé, lehetőleg a bejárathoz közel, ahol sok ember jár, rakjatok le magatok elé egy sapkát vagy valami poharat. Esetleg egy táblát is csináljatok ezzel a szöveggel: A SZÜLEIM NEM ADNAK ZSEBPÉNZT! vagy SZEGÉNYEK VAGYUNK! Vigyetek magatokkal egy kutyát is az úgy hatásosabb. Ezen kívül lehet gyűjteni az üvegeket és azokat visszaváltani vagy akár a bevásárlókocsikat visszatolni a helyére és kivenni belőlük az aprót.
2012. júl. 28. 12:28
5/6 anonim válasza:
Az előzőhőz csatlakozom!
Sőt ötlet kell én adok. Itt egy kis fílm és csináljátok úgy azt írd a táblára.
Én 2. hozzászóló vagyok, ha minden kötél szakad akkor ezt csináljátok és így!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!