Bejelentkezhetek így a munkaügyi központba?
Figyelt kérdés
Jelenleg gyeden vagyok, elvileg még jövő áprilisig kapnám.(Kicsi 14 hónapos)Viszont már szeretnék vissza menni dolgozni gyes mellett, de a régi főnököm nem venne vissza mert neki csak 8 órába kell ember.Gyerekek elhelyezése úgy nem lenne megoldott ha 8-ba mennék.Beregisztrálnak így a munkaügyibe hogy én még gyeden vagyok?2013. jún. 17. 09:03
1/4 anonim válasza:
Nem még gyes alatt sem, nem hogy gyed alatt.
2/4 anonim válasza:
Nem fognak ameddig kapsz GYED-et és ameddig még a GYES is jár. Ha jól tudom van módja a beregisztrálásnak de ahhoz le kell mondanod erről, szóval ha 100% os infó kell akkor menjél be a munkaügyibe és kérdezzél rájuk.
3/4 anonim válasza:
Nem. Minek akarsz beregisztrálni? Munkát támogatást nem adnak, akkor meg minek? Egy előnye van: megjelenik a statisztikában, így nem mondhatják azt, hogy kevés a munkanélküliek száma.
4/4 anonim válasza:
Közvetítést kérőként regisztrálhatsz, álláskeresőként nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!