Ha az ideiglenes lakcímhez tartozó munkaügyi központba kéretem át magam akkor a segélyt kaphatom ugyanúgy a falumbeli hivataltól?
Figyelt kérdés
vagy ilyenkor az adott helyen kell majd megigényelni? valaki tud erre válaszolni?2013. márc. 27. 09:18
1/6 anonim válasza:
Ha a lejelentkezéskor oda tudsz utazni mindig akkor semmi akadálya.
2/6 anonim válasza:
Helyesbitek: Ha már átjelentkeztél ténylegesen akkor onnan kell igényelni a segélyt is.
3/6 A kérdező kommentje:
de pecsételtetni csak a munkaügyibe kellett járni, szóval nem igazán szeretném, hogy így átkerüljek ilyen téren ide a megyeszékhelyre, mert itt nem is biztos, hogy megkapnám. szóval ilyen téren kell jelezni oda is, vagy sem?
2013. márc. 27. 09:40
4/6 A kérdező kommentje:
pfffffffffffffffffff ha ez igaz akkor nekem annyi. :(
2013. márc. 27. 09:41
5/6 verde válasza:
Azzal a munkaügyi központtal kell az együttműködést vállalnod, amelyikhez a településed tartozik, ahonnan kapod a pénzt.
Egyébként ott kellene jelentkezned, ahol életvitelszerűen tartózkodsz. Kis falukban azért van rá esély, hogy tudják, hogy nem is ott laksz, csak lakcím szerint, és ilyenkor elég egy jóakaró...
Ha átjelentkeznél a megyeszékhelyre ott nem állapítanák meg az önkormányzatnál a segélyt?
6/6 A kérdező kommentje:
szia igen pont most írtam ezt a másik kérdésemnél kérdésnek fel, hát azt mondta a nő, hogy itt is meg fogom kapni. de biztos? mert lehet ráfáznék, mert most azért jó, hogy belepótol a lakbérbe. :(
2013. márc. 28. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!