Én is bejelentkezhetek munkaügyi központba?
Figyelt kérdés
Jelenleg 4,5 éve dolgozok a munkahelyemen. Sajnos munkaidőmet szeptembertől lecsökkentették 6 órára, márciustól tovább fogják csökkenteni 4-re. Jelenleg új állás után kutatok. Így is bejelentkezhetek segítségért a munkaügyibe, vagy csak akkor, ha munkanélküli vagyok?2012. nov. 22. 19:22
1/6 anonim válasza:
Csak ha munkanélküli vagy.
Segíteni egyébként akkor se segítenének sokat.
Mármint abban, hogy építőipari segédtrógeren kívül bármi más állásod legyen...
2/6 anonim válasza:
segítségért?
a munkaügyibe? :)
Annak sem segítenek aki ténylegesen munaknélküli. Amúgy ha csak általános info kell akkor kérdezhetsz tőlük.
3/6 anonim válasza:
A munkaügynél te a büdös életben nem fogsz munkát kapni, tőlük aztán ne várj ilyent.
4/6 A kérdező kommentje:
Hűha, látom érzékeny pontot érintettem. Köszönöm a tanácsot! Tudtam, hogy gáz ott a helyzet, de hogy ennyire azt nem gondoltam...
2012. nov. 22. 22:46
5/6 anonim válasza:
Azért vannak, hogy minél embert palizzanak be a jobbnál jobb ajánlatokkal,mert ők ember után kapnak pénzt. Én is beregisztráltam, képzést kértem satöbbi. majd értesítűnk..ennek már 3 hónapja. Azóta bsznak a fejemre, mióta ott voltam beregisztrálni.
Szrt se ér az a hely
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!