Másik munkaügyi központba való átkérés?
Figyelt kérdés
ahol lakok, lett egy ideiglenes lakcímem, így át kell ide kéretnem magam a másik munkaügyiből. Hozzáteszem, nem szándékom, de legutóbb volt felajánlva egy dolog az ab egonnál, és nem tudtam elmenni, mert későn tudtam meg. amúgy 70 km-re lakok onnan, ahova eredetileg tartozok. tényleg elég, csak a rózsaszín tartózkodásival bemenni a munkaügyibe, hogy kérjék át ide a papírjaimat? Köszi a válaszokat.2013. márc. 24. 08:35
1/6 anonim válasza:
Igen, ha van állandó és ideiglenes lakcímed is, akkor te döntöd el hol legyél regisztrálva.
2/6 A kérdező kommentje:
okés, de a fő kérdésem, utána tényleg irassam be a kártyámra is az ideiglenes lakcímet? tudom, hogy kell, csak ha ezt is elfogadják ahhoz, hogy áthívják ide a papírjaimat, akkor elég ennyi nem?
2013. márc. 24. 10:29
3/6 verde válasza:
A rózsaszín ideiglenes igazolás is elég ahhoz, hogy átkérd magad.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de végül is akkor már adják is az újjat, ez nem annyira bonyolult, szóval nemtom. mert a telóban a nő meg azt mondta, hogy az kell, ami levan pecsételve, namost a pecsétet meg az okmnyirodában rakják rá. de ma meg mint megtudtam, ide is át kell jelentkezni segély ügyben is, mert hogy most bár ideiglenesen, de itt élek. Ez amúgy kötelező szerintetek? vagy csak a nő a falunkbeli azért mondta, hogy ne ott legyek.
2013. márc. 28. 18:40
5/6 verde válasza:
Pontosan nem értem az alapproblémát. Az első válaszadó helyen írta, ha van egy állandó lakcímed és egy ettől különböző tartózkodási címed akkor te döntöd el, hogy melyik kirendeltséggel tartod az együttműködést.
Amelyik kirendeltséget választod, az oda tartozó településen kapod a segélyt is.
Célszerű azzal a kirendeltséggel tartani az együttműködést ahol egyébként is laksz, mert így könnyebb bejárni és nyilván ott keresel munkát ahol laksz.
Egyébként már lehet e-mail-ben is lejelentkezni, így be sem kell menned a munkaügyi központba. A gáz akkor van, ha behívnak dolgozni, mert akkor ha nem vállalod el (mert pl. máshol vagy) akkor egy évre megvonják a segélyt. Bár nem tudom, hogy ez volt-e a kérdés :)
6/6 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm szépen, ez nem volt eddig világos amíg le nem írtad, hogy végül is az én falum azzal áll kapcsolatban, ahol most vagyok munkaügyivel, és ahol vagyok a megyeszékhelyen, nyilván itt is van. De eddig azért nem kértem át magam, mert nem akartam kavarni, mert lehet, hogy innen is mennem kellett volna, ha nincs munka. De most mivel kellett volna menni, de nem tudtam, bár hozzáteszem, egy előadás volt csak, a szokásos biztosítósdni, így ezt nekem nem fogadták el persze, hogy miért nem tudtam megjelenni sajnos. :( Így kaptam két hetet, hogy átjelentkezzek, mert akkor megvonják a segélyt, és egy évre ki is raknak a munkaügyiből úgymond. :( Hát nem elnézőek az tuti. :(
2013. márc. 28. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!