50 km szerintetek legyőzhető táv, ha munkáról van szó? 50 km-re kaptam munkát, de nem szívesen költöznék az adott városba.
Ha nem szivesen költöztök akkor nem nem legyözhetö.
Ha szívsen mentek akkor igen.
Mi pár 200 km-t költöztünk.
Èn nö vagyok és ott éltünk, ahol a párom dolgozott egy informatikai cégnek. Nem kaptam munkát sehol sem, és akkor jött egy lehetöség 200km-re tölünk. A férjem mondta, próbáljam meg, majd ha felvesznek akkor elgondolkodunk hogyan oldjuk meg a többit. Megpróbáltam és felvettek. A férjem meg bement a fönökéhez és megkérdezte, dolgozhatna-e otthonról teljes munkaidöben. Megengedték neki. Elköltöztünk. 30-km re tölünk volt egy másik irodája a cégnek (amit akkor még nem tudunk), és elkezdett oda bejárni. Ekkor felfedezte egy másik manager az irodában és bevette magához(több pénzért), majd mikor a manager új céghez ment, a férjemet rögtön vitte magával. Vagy is csak jót hozott a költözés.
És nem fér bele a költségvetésbe egy max 10 éves dízel autó ?
1.4 dízelek hosszútávon 80-al 3.5L/100km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!