100. 000. Ft-ból havonta ki lehet jönni? Egyetemista lennék albiba költöznék.
Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 22:43
1/8 anonim válasza:
Kilehet. :) Igen, ki lehet. Van akik ennyiből élnek albérletben, esetleg gyerekkel. Koliban egész biztos ki lehet jönni ennyiből.
2/8 anonim válasza:
Bőven, összeköltözöl pár értelmesebb arccal egy albiba, az kijön 40 alatt, ha mákod van, 30 alatt is. Ésszel kell bulizni járni és költekezni, hogy maradjon kajára is, de átlag ezresért már ehetsz teljesen jó főtt kaját, az havi 20 rugó, ha főzőcskézel valami tartalmasabbat, ami több napra elég, akkor még kevesebb. Gondolom néha hazamész hétvégén, onnan is lehet kaját hozni. A többi rajtad áll.
3/8 anonim válasza:
Én havi negyvenből kijöttem koleszban...
4/8 anonim válasza:
Nagyon is ki lehet. Nem is akárhogy. Szerintem igen sokan örülnének neki, ha ennyiből kéne megélniük.
5/8 anonim válasza:
Én ennyit el se tudnék költeni. :)
6/8 anonim válasza:
Attól függ kell-e tandíjat fizetned.
Ne egyedül hanem csoportosan bérelj lakást.
7/8 kapo1588 válasza:
én most is ennyiből élek pedig már dolgozok
8/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen albérletbe koltözöl. Egyedül vagy csak szobát bérelsz? Rezsi mennyi? Meg kell-e venni csomó könyvet vagy elég a jegyzet.
Ha egyedül veszel ki egy garzont, az minimum 50-60 ezer+ rezsi, ha szobát veszel ki, ki lehet jönni rezsivel együtt 40 ezerből. ha erre rászámolsz max. 15-20 ezer kajapénzt + 5 ezer bérlet. Így ki lehet jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!