GYES mellett szeretnék dolgozni, milyen önéletrajzot írjak?
Figyelt kérdés
Mit írjak bele és mit nem előnyös?Esetleg minta?Vagy ahol találhatnék letölthető önéletrajz mintát?2013. máj. 31. 22:49
1/6 anonim válasza:
Szerinted hol talalsz 6 oras munkat? Mar akkor is eselytelen vagy egy munkara ha kiderul hogy gyereked van. Nem meg hogy nem is akarsz 8 oras munkat vallalni. Amugy a gyed/gyes idejet jobb nem beleirni az oneletrajzba.
2/6 anonim válasza:
az esélyek valóban nem kedvezőek, de azért ne húzzuk le a kérdezőt. nem írt semmi olyat ami miatt rászolgált volna.
Dolgoztál már valahol? Nem írtál még önéletrajzot?
itt egy nagyon egyszerű minta:
www.monaco-klima.hu/pdf/oneletrajz.doc
lehet szépíteni persze bőven.
3/6 anonim válasza:
12 éve dolgozok Gyet mellett, 4 órában, miért gondoljátok, hogy esélytelen.
4 gyerekem van, de a 12 év alatt nem hiányoztam összesen 1 hetet a gyerekek miatt.
4/6 anonim válasza:
Azt írd bele, amit egy önéletrajzba kell. Tanulmányok, végzettség, eddigi munkatapasztalatok, ismereteid, tulajdonságaid. Beírod google-ba, hogy önéletrajz minta, és kidob egy csomó találatot, mintákat, miket, hogy érdemes írni, stb.
5/6 anonim válasza:
első vagyok: nem engem kellene leszavazni, hanem ezt a tetves kormányt, aki a gyereket nevelő nők ellen szavazták meg az új munkatörvénykönyvét! 8 hónapja keresek állást. 2 kisgyerekem van, de eszembe sem jutna az önéletrajzba beleírni, hogy vannak gyerekeim! Még csak RÁ SEM KÉRDEZHETNEK az interjúztatás alatt, hogy milyen a családi állapotod. Igaz én nem a tescoba keresek eladói állást....
6/6 A kérdező kommentje:
Pedig én lehet a tescóba kötök ki, mert pénztáros-eladó vagyok....
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 1. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!