Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meg éri még Angliába kimenni...

Meg éri még Angliába kimenni dolgozni?

Figyelt kérdés
Többéves szakmai gyakorlatom és erős társalgási angolom van, de elég sok mindent hallok és nem tudom, érdemes-e még kimenni dolgozni?! Mik a tapasztalatok? London, vidék, minden jöhet!

2013. máj. 28. 14:34
1 2 3 4 5
 41/42 anonim válasza:

Utolsónak teljesen igaza van.

In 3 évig nyomorogtam Angliában.

Jó nem beszéltem angolul az elején, mosogattam.779 fontért

1 év mulva takarítottam jobban beszéltem kb ugyanennyit

2. Év elteltével bolti eladó holtan ami nem egy szár meló.

Mivel nar jobban értettem mindent megigenyeltem a segélyt mivel nem volt 1200 fontos fizetésem.

Biztos bena voltam nincs is ezzel baj. Haza is jöttem., de nálam már csak benabbak vannak akik gyárban dolgoznak, takarítanak mosogatás stb.

Nagyon kevesen keresnek 2500 font felett na az úgy már oké.

Szóval vegyünk 1300fontot

Lakhatas nyomorogva egy szobában ketten 400font kb egyedul:600

Közlekedés 150 font

Kaja, szórakozás, ruha 300 font

Számoljatok csak?

Szóval marad 200 font

Ez london. Vidéken jobb a helyzet ott talán tisztán megsporolsz 400 fontot ha ügyes vagy, de nehezebb is munkát találni.

2023. jún. 23. 00:09
 42/42 anonim válasza:
Meg annyit, hogy 2012-2015-os adatok.
2023. jún. 23. 00:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!