Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meg éri még Angliába kimenni...

Meg éri még Angliába kimenni dolgozni?

Figyelt kérdés
Többéves szakmai gyakorlatom és erős társalgási angolom van, de elég sok mindent hallok és nem tudom, érdemes-e még kimenni dolgozni?! Mik a tapasztalatok? London, vidék, minden jöhet!

2013. máj. 28. 14:34
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
89%

# 15

Ha már itt tartunk a föld összes államának van egy hivatalos vallása. Az EU-ban az ÖSSZES államnak a hivatalos vallása a kereszténység. MO-n pl. a lakosság 0,3%-a iszlám vallású, az kb. 25,000 ember.

Észak-afrika meg a közel keleti országok az iszlám arabok.

Tehát ne tetesd magad hülyének kérlek (megy az alaphangon is).

"a lokálpatrióta britnek teljesen mindegy, mert egy kalap alá veszi."

Hülyék mindenhol vannak, csak kis számban.

MO-n is jobban utálja a lakosság 95%-a a cigányokat, mint egy "bevándorló osztrák vendégmunkást". Nincs ez másképp az Egyesült Királyságban sem.

A kulturált, nyelvet beszélő, dolgozó, szorgalmas bevándorlót elfogadják, míg az ingyenélő, segélyért kuncsorgó koszos arabokat utálják. Ez van.

2013. máj. 29. 10:02
 22/42 A kérdező kommentje:
Nem lehetne valahogy az eredeti kérdésre visszakanyarodni? Nincs semmi bajom azzal, ha valaki hisz valamiben, -bár én személy szerint rühellem az összes szervezett egyházat-, de ennek nem túl sok köze van ahhoz, hogy megéri-e Angliába költözni és dolgozni.
2013. máj. 29. 10:06
 23/42 anonim ***** válasza:
46%

Tapasztalataim:

- Angliában csak bizonyos iszlám csoportok arcoskodnak.

Ők is az olajmezők miatt csinálják.Ez leginkább Londonban és elenyésző mértékben fordul elő.A nagyvárosokban mindig van ilyen-olyan balhé.

- Vidéken más az élet, jobban élhető.

- Aki dolgozni akar, van nyelvtudása, vagy szakma+nyelv annak jó lesz.

- A minimálbérből is el lehet éldegélni, jobban mint Agyarországon. :)

- Azt hogy szar külföldön azt a kis szar jobbosok terjesztik, azt is csak irigységből.Mert a saját sz@rukra is irigyek.Fáj nekik ha valaki kicsit jobban él, mer lépni nyomorországból.Ezekből van egy csomó, itt a gyakori kérdéseken is szennyezik a topikokat a sz@rságaikkal, folyton lepontoznak mindenkit.Demagóg trollok ezek, akiket nem szabad etetni. :D

- Angliában a szigorítások a "benefit turist"-okra vonatkoznak.Akik az állam csecsén, nyelvtudás, szakképesítés és ész nélkül jönnek ki, itt meg meglepődnek hogy nem nyalják ki a seggüket ám.Hazamennek és előadják hogy jajj senki nem menjen ki mert már megtelt, nincs semmi jó kint.Persze.Köszönjük.

Ajánlom, akinek nem tetszik külföld, az nem menjen ki, ennyi.Nem kell okoskodni meg rinyálni, aki elindul az ő dolga.nem értem ezeket a majom szkeptikus, pesszimista, háborúvíziós, pszeudopatriótákat, hogy nincs jobb dolguk annál, hogy ide írogassák a negatív sz@rjaikat.A dzsobbik demagógja és a trágya szagú magyar mentalitás elegye, ami lecsapódik a külföldi munkával kapcsolatos fórumokon.Az irigység és a privát nyomor megnyomja az ember lelkét.Ide írogat mert tudja, aki kimegy többet keres és jobban él, mint ő a kis nagymararországán valaha is. :D

2013. máj. 29. 11:09
 24/42 goaus ***** válasza:
94%
na, csak hogy a kérdésedre is válaszoljon valaki: Az én tapasztalatom alapján megéri kijönni, ha tudsz angolul! ha nincs hiányszakmád, akkor eladóként, vagy felszolgálóként kezdhetsz, 6-7 fontos órabérért kb. Ez vidéken elég lehet egy tisztességes élethez már, később emelkedik, de rögtön hozzáteszem, így szobát kell bérelned idegenekkel egy lakásban. De túlélték már mások is.:) A bérlés a legdrágább, amúgy ha közel vagy a munkahelyhez, nem kell közlekedésre pluszba költeni, a szobát szerencsével - vidéken - megúszod 300 font körül, akkor 3-400 fontot akár meg is spórolhatsz. És most aminimálbérről írtam, ha jobb a fizu, még jobb a helyzet. London az más tészta, de én oda akkor teszem be a lábam, ha meccsre megyek, nem nekem való, és lassan nem is fehér embernek ami ott van.:) De ez már ízlések és pofonok kérdése.:)
2013. máj. 29. 13:16
 25/42 anonim ***** válasza:

Dolgozni és pénzt keresni igen!

van értelme kimenni, de csak ha valóban dolgozni és nem segélyeken élni mész!

Ebben teljesen igazuk van.A felfordulást azok a bevándorlók okozzák, akik csak élősködnek, öntörvényűek, nem képesek asszimilálódni.De ez evidens, hogy olyan emberre sehol sincs szükség, aki nem képes elfogadni hogy ő csak vendég/bevándorló.

[link]

2013. máj. 29. 14:47
 26/42 A kérdező kommentje:
Akkor összegezve, ha jól érzem a válaszokat, ha nem vagyok iszlám vallási fanatista és nem a gettóba akarok menni, akkor megéri?!
2013. máj. 29. 18:00
 27/42 anonim ***** válasza:
49%

"Ha már itt tartunk a föld összes államának van egy hivatalos vallása. Az EU-ban az ÖSSZES államnak a hivatalos vallása a kereszténység. MO-n pl. a lakosság 0,3%-a iszlám vallású, az kb. 25,000 ember.

Észak-afrika meg a közel keleti országok az iszlám arabok.

Tehát ne tetesd magad hülyének kérlek (megy az alaphangon is). "

Mit beszélsz itt össze-vissza?

2013. máj. 29. 21:11
 28/42 anonim ***** válasza:

"Akkor összegezve, ha jól érzem a válaszokat, ha nem vagyok iszlám vallási fanatista és nem a gettóba akarok menni, akkor megéri?!"

A lényeg, hogy ne haszonlesésből menj.Akarj dolgozni, és ezt lássák is rajtad.Nem leszel gazdag, csak kicsivel fogsz jobban élni, de az is elég a boldoguláshoz.Nem beszélve arról, hogy ott van perspektíva.Itthon is van, csak sose éred el. :D

Ne hallgass senkire, menj, lehetőleg minél hamarabb, mivel jövőre megnyílik a munkaerő piaca Romániának és Bulgáriának is.Akkor lesz káosz.Bár nekik majd fizetniük is kell ha dolgozni akarnak.ők majd inkább Németbe megy Osztrákba mennek.

Sok sikert és kitartást. :)

2013. máj. 29. 21:25
 29/42 anonim ***** válasza:
0%

# 27

Mi nem tetszik papa?

2013. máj. 29. 21:29
 30/42 anonim ***** válasza:
56%

15:19, hogyne, Angliában kóbászkából van a kerítés, és aki mást mond az nácirasszistatrappistatarisznyarák...

Ostoba idióta troll vagy. A mínuszt kaptad is helyből.

2013. aug. 23. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!