Meg éri még Angliába kimenni dolgozni?
Persze, szélsőjobbosok terjesztik, mégis az ismerőseim akik kint dolgoztak is megerősítették azt a tényt, hogy olyanok, mint itt kb a legalja utcai bűnözők.
Tudod barátom Magyarországon is élnek iszlám vallásúak, és nem csak itt, s mivel tagállamok vagyunk, kimehetnek. De a bevándorlás nem csak az iszlámokra vonatkozik, hanem minden egyes népre, scak a legtöbben az iszlámok vannak.
Retteghetnek a angolok a MAGYAR ISZLÁMOK rohamától, nehogy elárasszák az országot...
Jézusom borogass.
"mégis az ismerőseim akik kint dolgoztak is megerősítették azt a tényt"
Hát... Amit néhány minimálbéres, gettó közepén élő, mindenen spóroló magyar biztos reálisan látja. Persze! Egy fenéket. A legjobban az előbb leírt magyarok jönnek mindenféle dumával, csak éppen ők maguk is bevándorlók, nincs joguk egy másik bevándorlót szidni. Sok magyar azt hiszi itt, hogy ő különb bárkinél, csak közben elfelejtkezik arról, hogy ő is csak egy bevándorló az angolok szemében. A magyar mentalitást idehozva, itt is mindenben a rosszat látja, és terjeszti a hülyeséget.
"Melyik ISZLÁM állam EU tag barátom?"
Mi az, hogy iszlám állam? Az iszlám az egy vallás, bárki lehet iszlám, te is, én is.
"Igen, megéri. A hivatásos szélsőségesek állandóak polgárháborút vízionálnak, de az ég világon nincs semmi ilyesmi gond."
Olvasol híreket? Most vagdaltak fel bevándorlók egy katonát fényes nappal London belvárosában. Az EU-ból az UK a bevándorlók miatt akar kilépni, amiről pár éven belül népszavazás lesz.
"Olvasol híreket? Most vagdaltak fel bevándorlók egy katonát fényes nappal London belvárosában."
Igen, olvastam. Brit állampolgárok voltak mindketten, bevándorló szülőktől. Elborult elméjűek mindenhol vannak, ebből nem kell farkast kiáltani.
"Az EU-ból az UK a bevándorlók miatt akar kilépni, amiről pár éven belül népszavazás lesz."
Népszavazás LEHET róla legkorábban 2017-ben, de csak akkor, ha a jelenlegi koalíció marad, amire sok esély nincsen, valljuk be.
És nem a bevándorlók miatt, hanem az élősködő bevándorlók miatt, ami nagy különbség. A szociális ellátáshoz való hozzáférést sem a dolgozókat sújtja, hanem azokat, akik a kiérkezés pillanatában, nyelvtudás nélkül, tolmáccsal feliratkoznak a szociális lakás listára, ami szerintem felháborító.
"Igen, olvastam. Brit állampolgárok voltak mindketten, bevándorló szülőktől."
Na most erre ne mondjak semmit. Brit állampolgár mert van róla egy papírja, de ez ebben ki is merült. A brit kultúrához, hagyományokhoz stb annyi közük van, mint nekem innen Mo-ról.
És az, hogy a bevándorlók mely szegmense okozza a problémát, az a lokálpatrióta britnek teljesen mindegy, mert egy kalap alá veszi.
"És az, hogy a bevándorlók mely szegmense okozza a problémát, az a lokálpatrióta britnek teljesen mindegy, mert egy kalap alá veszi."
Itt élek köztük már egy ideje, hidd el, nem veszik egy kalap alá! Már amelyik normálisan gondolkodik. Nekem a kollégáim többsége brit, egy irodában dolgozom, rendszeresen összejárunk a kollégákkal, és nem csak munkaügyekben. Jól beszélem a nyelvet, ismerem a szokásaikat, kultúrát, történelmüket, ha nem is tekintenek angolnak, de jobb szemmel néznek rám mint egy olyanra, aki csak a segélyért kuncsorog. Persze itt is vannak ilyen turbó nacionalisták, akiknek tényleg mindegy, de ők nagyon kis százalékban vannak, és elsősorban az alsóbb néprétegekből kerülnek ki. (nemrég volt egy cikk, miszerint a minél magasabb iskolai végzettség, jobb munkakört betöltők elfogadóbbak a bevándorlókkal, mint mondjuk egy gyári munkás)
"Amit néhány minimálbéres, gettó közepén élő, mindenen spóroló magyar biztos reálisan látja."
Angliában hol van neked gettó!? Ez nem Brooklyn meg Manhattan, az pár ezer kilométerrel odébb van.
A többi bullshitre egy harsány kacajjal reagáltam.
De cseppet se sajnálom a briteket. Fél évszázadon keresztül gyarmatosítottak, játszották a fäszagyereket, a különböző népeket rabszolgának tartották (mongolok, indiaiak, búrok stb.), most ehetik amit főztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!