Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kereshetnék sztriptízből?

Mennyit kereshetnék sztriptízből?

Figyelt kérdés
Van egy hatalmas nagy álmom, amihez nagyon sok pénz kell. Ezt szerintem sztriptízből tudnám leghamarabb megszerezni. Aztán elköltöznék a helyről és új életet kezdenék a pénzből. Szeretek táncolni. Dugni nem tudok sajnos. Volt már lelkiismeretfurdalásom hasonló dolgok miatt, nemtudom hogy ezek után is lenne-e, viszont szerintem élveznéma táncot és nem érezném magam értéktelennek, ugyanis ha valaki egyszer majd tényleg szeret, az elfogad olyannak, amilyen vagyok. Kiskorom óta az akarok lenni egyébként. Mennyit kereshetnék ezzel? Mennyi az esélye, hogy kibírom, túlélem?

2013. máj. 23. 11:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
No meg ami a másik nehéz pont: tudni kell kezelni az alkalmazottakat, mert minél nagyobb a hely, annál többen vannak. De nem úgy, mint egy többszáz fős cégnél, hogy akármilyen munka van, valaki majd megcsinálja - hanem tudni kell úgy kiosztani a feladatokat és felelősségeket, hogy a munkavállaló se érezze azt, hogy ki van zsákmányolva, de mégis ki legyen szolgálva minden vendég időben, megfelelő minőségben és közben ne legyen támadási lehetőség se az adóhivatalnak, se a fogyasztóvédelemnek, se az ÁNTSZ-nek.
2013. máj. 23. 15:05
 22/27 A kérdező kommentje:
Tanultam ilyesmiket, d enem tudok mindent., ok.
2013. máj. 23. 15:05
 23/27 anonim ***** válasza:

De ettől ne keseredj el: pár év a gyakorlatban, közben munkaidőn kívül tanulgatsz, figyeled a híreket és képben leszel mindennel - ha egyetemben gondolkozol, akkor nem lehetsz buta kiscsaj, már csak elég szemfülesnek is kell lenni - és akkor pár év tapasztalattal simán nekifoghatsz. :)

De visszakanyarodva a sztriptízes felvetésre: érdeklődj utána, hogy mennyit lehet keresni - de nem hinném, hogy abból olyan hirtelen összejönne akkora összeg, amiből fel lehetne szerelni egy komplett éttermet. Szerintem jobban jársz ha maradsz a szakmádban.

2013. máj. 23. 15:12
 24/27 anonim ***** válasza:

"dugni nem tudok sajnos" ..ezt nem értem.. úgy is felpróbál még a portás is..aztán belejössz, mert az hozza a pénzt. a tánc az csak kamu..

hogy túléled-e? az az bizony fogós kérdés..

2013. máj. 24. 06:26
 25/27 A kérdező kommentje:
értem xD
2013. máj. 24. 07:03
 26/27 anonim ***** válasza:

[link]

Milyen fizetése van egy ilyen táncoslánynak?

2013. máj. 26. 14:55
 27/27 A kérdező kommentje:
??? xD
2013. máj. 28. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!