Mennyit kereshetnék sztriptízből?
1/27 A kérdező kommentje:
Illetve az is érdekelne, hogy vezetői munkát ilyen múlttal betölthetnék-e?
2/27 anonim válasza:
Szia! Lehet, hogy a Flashdance filmen nem jött át tisztán, hogy a 'táncolás' nem akármilyen módja a pénzkeresésnek. Persze, a főszereplő lány végül elérte az álmát és felvették a táncakadémiára, feltételezem te is hasonlóképpen egy nemes célt szeretnél elérni. Azonban tudnod kell, hogy ez a szakma lelkileg megterhelő, mivel te ott nem vagy más, mint bábu akinek az a dolga, hogy a férfiakat felizgassa. Félmeztelenül vagy meztelenül kell hajlonganod egy hosszú rúd mellett, erős sminkben. Igenis van köze a szexualitáshoz! Könnyen áldozattá válhatsz és teljesen magába szippanthat a szakma, az erőszak és kábítószer is könnyen maga alá söpörhet. Idő előtt kiégsz és elmegy az önbizalmad. Onnan aztán talán soha életedben nem jutsz ki egészségesen. Kérdezem én kislány, megéri 'táncolni' azért, hogy elérd céljaid? Próbálj meg olyan megoldást találni ami a személyiséged fejlődését szolgálja nem pedig annak erkölcsi romlását.
2013. máj. 23. 11:31
Hát... Ez a sztriptíz dolog szerintem olyan, mint hajóra elmenni pincérnek: elsőre nagyon ígéretesek a számok, aztán az első útjáról általában szinte üres zsebbel tér vissza a delikvens (mondta ezt egy hajón pincérkedő ismerősöm).
Nekem is vannak nagy álmaim, de én srác vagyok, szóval marad a munka meg az üzletelés munka mellett. :)
Ha nem indiszkrét a kérdés: mi az a nagyon nagy álom, és miért annyira sürgős?
26F
2013. máj. 23. 11:45
4/27 A kérdező kommentje:
Tettem már dolgokat, amik után már azt érzem, hogy kiégtem és elgondolkoztam nagyon sokszor azon, hogy ezt feladom. Lealáztam magam, tetszett egy fiú és pont azért nem kellettem neki, mert tudta, hogy ribanc vagyok. Ezután eldöntöttem, hogy megváltozok, mert annyira megviselt lelkileg, de ezután sem kellettem már neki, sőt elég sokan megtudták a dolgokat, amiket tettem. Nemtudom, lehet tényleg normális munka után nézek. Külföldön vagy hajón is pincérkednék és az is elég sok pénzt és borravalót hozna. :)
5/27 A kérdező kommentje:
Az álom, hogy egyszer legyen egy éttermem, saját.
6/27 A kérdező kommentje:
De durva!!! Pont hamarabb írtad mega hajósat, én meg nem oslvastam el és pont a hajós munkáról írtam. Szóval üres zsebbel tért haza??? Hogy-hogy?
A ribancot konkrétan úgy kell érteni, hogy eladtad magadat pénzért fél- vagy egy órára?
És ha egyszer már megszivattad magadat vele, akkor miért akarod újra?
Úgy üres zsebbel, hogy vett ájfónt, meg egyéb Apple cuccokat, meg erre költött, meg arra költött a pihenőnapjaim és amikor itthon leszállt a repcsivel lényegében nem rendelkezett számottevő többlettel az indulási állapothoz képest.
Azért egy étterem nem olyan hihetetlenül nagy álom ám. Mármint ha nem az ország legdrágább helyén akarod üzemeltetni, kizárólag Zsolnay tányérokkal és ezüst eszközökkel, szmokingban rohangáló 4 nyelven beszélő pincérekkel...
Ha ilyenre vágyakoznék biztosan kicsiben szaladnék neki, mondjuk egy kocsmával. Bár jó bizonytalan befektetés vendéglátásba tenni a spórolt pénzt.
2013. máj. 23. 11:58
8/27 A kérdező kommentje:
Jah, értem, hát igen, az meg a másik, hogy elköltötte. Én azt hittem nem fizették ki. Nem adtam el amgam, csak kissé kirívóan viselkedtem. Szóval szerinted a vendéglátás nem jó?
9/27 anonim válasza:
Azt ajánlom, hogy tanulj, láss és tapasztalj még, majd térj vissza a témára néhány év múlva! Sok sikert!
2013. máj. 23. 12:15
10/27 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: