Melyik nagyvárosban érdemes munkát vállalni?
Tényleg csak Budapest és Győr jöhet szóba.
Győr azért jó mert közel van a határokhoz, Ausztria Szlovákia, és ugye ott van autógyártás, több pénzük van az embereknek több munkahely is van, ugye sok olyan hely van ahol az árút szállítják külföldre, tehát oda is kell ember, meg a kamionokat is rendbe kell tartani.
Budapest azért jó még mert ugye az a központ és ott is kismillió olyan hely van ahol autókat kell szerelni, és azért egy jobb cégnél nyilván lehet feljebb is lépni ha arról van szó.
Esetleg még Tatabányát is megpróbálhatod, én ott találtam jó munkahelyet, igaz hogy anyagmozgató vagyok, de még mindig közel van a lakhelyemhez mint Győr vagy a főváros.
Esetleg még Pécs ahol érdemes lenne megpróbálni bár Délen sajnos rosszabb a helyzet mint itt Közép és Nyugat Dunántúlon de meglehet próbálni mert azért ott is vannak autók. Az alföldi városokba csak akkor érdemes menni ha értesz a mezőgazdálkodási gépekhez mert ott többnyire az van de az már necces. Esetleg még Szeged mert ott is vannak kamionok meg szintén autók, futárok.
De én a helyedben Budapest és Győr-ben gondolkoznék és a közötte lévő helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!