Milyen szakmát érdemes választani, amivel itthon és külföldön el lehet helyezkedni, úgy, hogy jól keressek?
Jövőre leszek nyolcadikos, és az lenne a kérdés, hogy milyen szakmát válasszak. Én a gyógyszerészre vagy a fogorvosra gondoltam, mert ezek nagyjából jól keresnek. Ezeken kívül mivel lehet sok pénzt keresni, ha nagyjából ezeket szeretném elérni az életben: évente 1-2 hét nyaralás tengerparton, hotelben; évente 1-2 hét síelés; 2 autó, amik 20 millió forint felett vannak; egy 50 millió feletti ház kerttel; el tudjam tartani a családom és fent tudjam tartani a házat meg az autókat; a legmodernebb kütyüket szeretném, évente cserélve; és legyen a bankszámlámon pár millió forint tartalék.
Ezekkel a feltételekkel mit válasszak 4.9-es átlaggal? Ja, és fiú vagyok, 14 éves, jelenleg alap angollal.
A gyógyszerész ehhez kevéske...
A jól menő (magán) fogorvos már talán itthon is elég lehet.
Külföldon a "sima" mezei orvos is.
Nincs ilyen. 5 éve még a gépészek voltak kiemelve, ma már senkinek se kellenek. Mire Te végzel, ki tudja mi lesz a keresendő szak? Azt tanuld, amit szeretsz, abban leszel jó, abban nem érzed hogy dolgozol, jönnek a sikerek, és a pénz is.
(amiket felsoroltál nem lehetetlen elérni, bár a lista változni fog idővel sokat. pl kinek kell 50M Ft értékben autó? ez csak 14 évesen jó ötlet. De nagyon nem mindegy, honnan kezded. Ha a nulláról, akkor nem lesz meg. Ha generációk óta dolgos, sikeres családban vagy, akkor összejöhet.)
13:03
+1
" 2 autó, amik 20 millió forint felett vannak2
Ez semmi más mint p*csméregetés, a külvilágnak való mutogatás hogy milyen f@sza csávó vagy. Közben meg az 50 milliós házadban meg a 2 20 + milliós autóddal egyedül fogsz menni, mivel csak olyan barátnőid lesznek akik a pénzedet jobban szeretik mint téged. Akkor elmondhatod magadról hogy bár minden elektronikai kütyüd megvan, de a lelki életed egy rakás sz@rkupac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!