9 éves kisfiamnak fogszabályzó kell. Nagyvárosban élünk, ahol több mint 700 fő a várólista. Érdemes Pestre menni vagy inkább maszekhoz?
A saját fogorvosunkkal nagyon meg vagyok elégedve, ezért merem leírni, amit az én fiaimnak mondott.
Mindkét fiamnak fogszabályozó kell, azonban a doktornő elmondta, hogy nem érdemes addig csináltatni amíg a maradandó fogak ki nem bújnak. Fölösleges is lenne, hiszen ahogy elkészül, és kiesik egy tejfog rögtön lehet csináltatni újat.
A nagyobbik fiam most 14 és a nyáron csinálják neki. Mélyharapása van, és az első fogai kicsit ferdén nőttek.
Szerintem ne kapkodj. Amúgy az iskolafogászatot javasolnám, olyan rutinjuk van a gyerekekkel, amit máshol nem találsz meg.
Jaj, és kérdező!
Ha megengedhetitek magatoknak, akkor én javasolnám a maszekot. Sajnos Pestem sem jobb a helyzet, mindenhol hónapokat kell várni, utána ha végre már felkerült a készülök, van, hogy csak 6 hetente van idő a kontrollra.
3.-nak
Első vagyok. Az én orvosom nem a kivehetőről, hanem az állandó fogszabályozóról beszélt. Saját tapasztalatot írtam, hiszen a kérdésben nem volt benne a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!