Ti hogy éreznétek magatokat egy ilyen után? Szerelmi élet plusz munka (? )
Jól eltűnt a válaszom. :) Mindegy.
Szóval mi is együtt dolgoztunk a párommal és bár engem nem ezért küldtek el, én is tapasztaltam furcsaságokat. Ahogy megtudták, hogy együtt vagyunk, folyamatosan figyeltek minket, ha már csak köszöntünk egymásnak, ott állt mellettünk valaki, hogy ne beszélgessünk, haladjunk. Közben meg mások a fél munkaidőt eltrécselhették.
A lényeg, hogy ha a munkáltatóid emberségesek lettek volna és látnak valami negatív változást a teljesítményedben, a munkamorálodban, a viselkedésedben és nem alapból az volt a cél, hogy elküldjenek, figyelmeztettek volna, hogy ennek nem lesz jó vége, szedd össze magad.
A másik, hogy ketten beszélgettetek, mégis csak téged küldtek el, ami furcsa. Ne érts félre, nem kívánom, hogy a párodat is elküldjék. Csak azért (ha úgy történt, ahogy leírtad) ez így kicsit sántít.
"Én is így indultam, hogy nem dumálok, aztán láttam, hogy mindenki beszél, én legyek az egyedüli, aki kussol?:S"
Ez nálunk is így volt, általában nem volt baj, ha munka közben beszélgettünk is, sőt néha a vezetőség is odajött beszélgetni, szóval nem volt elvárás, hogy ne szóljunk egymáshoz, csak az, hogy dolgozzunk. Mindaddig, amíg meg nem tudták, hogy egy pár vagyunk. Onnantól figyeltek, ellenőriztek minket és nem túlzok, ha azt mondom, két szót nem válthattunk többet egymással. Mással bárkivel, csak egymással nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!