Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy édesanya heti 1400 dollárt...

Egy édesanya heti 1400 dollárt keres távmunkával, nem fogja elhinni, hogyan csinálja? tényleg létezik ilyen, vki próbálta már, mit kell csinálni?

Figyelt kérdés

[link]

félreértések elkerülése végett, NEM reklámozni akarom az oldalt , hanem infót megtudni róla, ez is vmi kamu? használja vki , akinek tényleg fizetett is ? mit van a csomagban amit meg kell venni ??

ha vki tudja írja meg a tapasztalatát, köszi

2013. máj. 17. 13:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha kicsit beleolvasol és kattintgatsz, rájössz, hogy semelyik hozzászólóval sem tudsz beszélni. Érdekes módon csak a rendszert támogató hozzászólásokkal van jellemezve a "munka".

Egyébként igen. Tényleg az aznapi dátumot írják ki az akció végének.

Szép lenne, de ne menj bele!

2013. máj. 17. 22:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagy kamu, nemhiába MLM a neve!

Piramis néven futna akkor is rákérdeznél hiszünk-e benne?

A rendszer lényege a balek befizet nekik, ebből ők a beléptető reklámozó gyászhuszárnak visszatérítenek valamennyit. A befizetésed fejében pedig te is építheted maga alá kedves jóhiszemű vásárlókat, reklámozhatod 1000 helyen a dolgot és láss csodát lesz alattad is balek aki benyalja a reklámot!

Amennyiben te hiszel ebben a ****-ban hiába mondunk mi bármit is a mantra és a kapzsiság hatására be fogsz lépni!

2013. máj. 18. 07:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen munka, de ahhoz tudás is kell nem egy "betanított netes munka 300$ befizetésével" Én is havi 600$-t keresek másodállásban a weboldalammal, bár ezt nem hirdeti magát, és a weboldalt is én írtam magamnak, és eddig még nem klónozta le senki sem.
2013. máj. 19. 13:31
 14/15 anonim ***** válasza:
A hozzászólások mindig frissek, de mindig UGYANAZOK!! Nézzétek meg a legutolsó 5 hozzászólást most, aztán 2-3 nap múlva. A dátum fog csak változni mellettük. Milyen fórum dátumozza újra és újra a hozzászólásokat?
2013. jún. 1. 07:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy az emberi butaságra mindig lehet alapozni. Kb 25 éve még a tuti nyerő lottóvariációt árulták a Bazár című újságban. Felhívtam a fickót megkérdeztem, hogyha annyira tuti a tipp, miért nem ő játssza meg? Habogott, aztán a végén azt mondta, ő már nyert eleget és azt szeretné, ha másnak is lenne szerencséje. Olyan szépen hagzik. Nem?
2013. jún. 1. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!