Egy édesanya heti 1400 dollárt keres távmunkával, nem fogja elhinni, hogyan csinálja? tényleg létezik ilyen, vki próbálta már, mit kell csinálni?
félreértések elkerülése végett, NEM reklámozni akarom az oldalt , hanem infót megtudni róla, ez is vmi kamu? használja vki , akinek tényleg fizetett is ? mit van a csomagban amit meg kell venni ??
ha vki tudja írja meg a tapasztalatát, köszi
NEM létezik. És hogy miért van sok helyen reklámozva? Mert szerinted akkor tudnak több palimadarat fogni ha a helyi újságban megjelenik róla egy cikk vagy ha világméretű a hirdetés?
Ne legyél ennyire naiv, ilyen munkák nincsenek.....
Hát nem tudom. Én nem ismerem, de nekem elég gyanús, hogy bárhová kattintasz az oldalon, mindenhol a regisztrációt/rendelést dobja fel.
Ha az "újságíró" nevére kattintasz, akkor is, ha a főoldalra, akkor is...
1-es vagyok.
Szerintetek ha igy volná,akkor nem mindenki ezt csinálná???Na ne álmodozzunk,szálljunk már le a földre,a valoságba.
holnap is nézd meg az oldalt, látni fogod, hogy az akció akkor már a holnapi napot fogja mutatni
átverés, meg ne rendeld
Csak egy kis idézet:
„Röviddel azután veszítettem el az állásomat, hogy kitört a gazdasági válság."
"A Debrecenben élő Müller Katalin egy átlagos édesanya, aki tavaly elveszítette a munkahelyét,.."
Na akkor mikor is lett munkanélküli a hölgy??? :)
Ez mindent elmond a cikk valóságtartalmáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!