Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy édesanya heti 1400 dollárt...

Egy édesanya heti 1400 dollárt keres távmunkával, nem fogja elhinni, hogyan csinálja? tényleg létezik ilyen, vki próbálta már, mit kell csinálni?

Figyelt kérdés

[link]

félreértések elkerülése végett, NEM reklámozni akarom az oldalt , hanem infót megtudni róla, ez is vmi kamu? használja vki , akinek tényleg fizetett is ? mit van a csomagban amit meg kell venni ??

ha vki tudja írja meg a tapasztalatát, köszi

2013. máj. 17. 13:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit kérdezek,léteznek még mindig emberek e földön akik ilyenekben hisznek????Hol élnek az ilyen emberek,melyék bolygon???
2013. máj. 17. 13:12
 2/15 A kérdező kommentje:
létezni biztos léteznek , mert ha nem akkor nem lenne ennyire sok helyen reklámozva, ... és ugye nem mindenki kérdez mielött cselekszik
2013. máj. 17. 13:14
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

NEM létezik. És hogy miért van sok helyen reklámozva? Mert szerinted akkor tudnak több palimadarat fogni ha a helyi újságban megjelenik róla egy cikk vagy ha világméretű a hirdetés?

Ne legyél ennyire naiv, ilyen munkák nincsenek.....

2013. máj. 17. 13:16
 4/15 anonim ***** válasza:
37%

Hát nem tudom. Én nem ismerem, de nekem elég gyanús, hogy bárhová kattintasz az oldalon, mindenhol a regisztrációt/rendelést dobja fel.

Ha az "újságíró" nevére kattintasz, akkor is, ha a főoldalra, akkor is...

2013. máj. 17. 13:21
 5/15 anonim ***** válasza:
51%

1-es vagyok.

Szerintetek ha igy volná,akkor nem mindenki ezt csinálná???Na ne álmodozzunk,szálljunk már le a földre,a valoságba.

2013. máj. 17. 13:24
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

holnap is nézd meg az oldalt, látni fogod, hogy az akció akkor már a holnapi napot fogja mutatni

átverés, meg ne rendeld

2013. máj. 17. 13:28
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

Csak egy kis idézet:

„Röviddel azután veszítettem el az állásomat, hogy kitört a gazdasági válság."

"A Debrecenben élő Müller Katalin egy átlagos édesanya, aki tavaly elveszítette a munkahelyét,.."

Na akkor mikor is lett munkanélküli a hölgy??? :)

Ez mindent elmond a cikk valóságtartalmáról...

2013. máj. 17. 13:37
 8/15 anonim ***** válasza:
jajj be ne dölj ennek a kamu csalasnak! Itt a kommenteket is ök irjak, nezd meg, nincs egy rossz hozzaszolas sem, mindenki helyesen ir, (tudjuk innen a gyakorirol h az emberek milyen sok rossz helyesiro van) Nezd meg barmelyik reggel 7-8 ora körül a kommenteket, mar reggel ott lesz az aznapra szänt 4-5 komment:))) Hidd el en lättam mär ilyet eleget. Es az akcio ideje sosem jär le:) Szoval kamu a negyzeten, hidd el, ne rendeld meg, ne gazdagitsd a gätlästalan csalo bandät!!!!!
2013. máj. 17. 16:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Létezik olyen munka, amivel otthonról lazán meg lehet keresni ennek a dupláját is, de ez a link nem olyan :D Természetesen kamu, az ilyesminek nem szabad bedőlni.
2013. máj. 17. 18:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Elkepzelheto,nem kizart vannak cegek fizetnek 2-3 ezet dollart de azok nem szoktak igy hirdetni plane nem befizetni elore hozzajuk kamu
2013. máj. 17. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!