Otthon végezhető valós munkát keresek, szerintetek létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Segítsetek nekem, édesanyámat, aki alzheimer beteg és kislányomat, aki chron beteg ápolom itthon, sajnos melletük nem tudok elmenni dolgozni, viszont nagyon nagy szükségünk lenne a pénzre, mivel alig jut még élelemre is! Ha tudtok valami korrekt munkát, gépelést, csomagolást, netes munkát, ami valóban fizet várom válaszotokat, előre is köszönöm!2013. ápr. 1. 03:03
2/11 anonim válasza:
Nincs ilyen, óvakodj ezektől, mert átverések.
4/11 anonim válasza:
Nincs, és pláne az olyanoktól óvakodj, ahol előre fizess bármekkora összeget is.
5/11 anonim válasza:
Kisbolt a garázsban, biciklijavítás, reklámárutervezés/kivitelezés, pólónyomtatás, webdesign, műszaki hulladékok kezelése - tessék, ez mind végezhető otthon. Légy egy kicsit a magad ura, ezen a téren senki nem fog azért fizetni, hogy te otthon légy és ápold a családodat (sajnos) meg mellette valami piszlicsáré munkát végezz, neked kell gondoskodni a saját fizetésedről!
6/11 attila45kagya válasza:
En kiprobaltam a Neobux,clixsense oldalakat,ezek fizetnek de mivel egyedul csinaltam kb.45 nap utan gyult ossze 2,5$ amit lekeres utan 1 oraval meg is kaptam.
7/11 anonim válasza:
10:50! Csak hogy tisztán lássuk: 45 napnyi munkával kerestél kb. 500 forintot?
8/11 anonim válasza:
Van otthoni munka, de nem mindegy mi a végzettséged. Sok haverom programozó és otthonról dolgozik. Van egy bnőm, aki szakfordító, emilben megkapja a munkát és emilben küldi vissza a fordítást. Egyik ismerősöm ügyvéd, és a nagy háza egyik szobája van berendezve irodának, tehát ő is otthonról dolgozik kiv. mikor be kell mennie tárgyalásra.
9/11 anonim válasza:
Persze, ahogy a 8-as írja: vannak olyan munkák, amik otthon IS végezhetőek. Pl. az ügyvéd jó példa, én is az vagyok (vagyis jelölt, de most ilyen szempontból az mindegy), és valóban: ha valaki akarja, otthon rendezi be az irodáját. Az orvos is rendelhet a házában, lehet programozni, fordítani (OFFI fordítók pl. sokszor otthonról dolgoznak) stb.
De sejtem, hogy a kérdező nem ilyesmire gondolt, hanem ilyen csomagolás, meg ilyesmi... Ő is így írtan. Nos, ezekben nem nagyon hiszek, ált. átverés, vagy nagyon-nagyon kevés pénz (meg előtte te fizess kb...)
Kérdező! Ha tudsz nyelveket, akkor fordítással megpróbálkozhatsz, de az OFFI-hoz pl. külön szakfordító vizsga kell, szóval ehhez magas képzettség kell.
10/11 anonim válasza:
Létezik, de ahhoz érteni is kell dolgokhoz. Programozás, nyelv, stb. Vagy olyan szakma amit otthon is tudsz végezni kötetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!