Otthon végezhető valós munkát keresek, szerintetek létezik ilyen?
Én tudok otthon végezhető munkát amihez csak internet és számítógép kell (nem kell fizetni sem előre se utána), az egyiket már teszteltem (sajnos arra az oldalra nem lehet csak angliai lakosoknak regisztrálni), a másikra lehet magyarországi lakosoknak is, de azt még nem próbáltam, ma regisztráltam csak, de jónak tűnik, függ mennyi kérdőívet fogok kapni (sajnos ezek között is van kamu)! :) Ha érdekel írj email címet és elküldöm az infót és ha gondolod próbáld ki te is, aztán majd látjuk, hogy mi lesz belőle, maximum 1órát foglalkoztunk vele feleslegesen...
Kell Paypal fiók is hozzá!
DE! Senki ne gondolja, hogy ezzel sokat kereshet, én az elsőt amit használok, azzal 15-20ezer jött össze egy hónap alatt forintba átszámolva és csekken kaptam a pénzt! A második pedig még próba alatt van amiről tudok infót küldeni privátban, illetve az elsőt is szívesen megosztom, ha Angliában élsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!