Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A semmiből lehet kariert építeni?

A semmiből lehet kariert építeni?

Figyelt kérdés

senki vagyok, és van egy belső hang ami azt mondja nekem:

innen lesz szép felálni!

2013. máj. 13. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Kitartás kérdése igazából. Ha van valami elképzelésed hogy hogyan tovább akkor célszerű kialakítani egy célt, azon belül terveket és apránként felépíteni amit akarsz. Persze ehhez kell szerencse, jó ismeretség, kitartás, és érts is a dologhoz. Ha ez megvan utána már csak időkérdése hogy haladsz felfelé.
2013. máj. 13. 21:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem simán, akarat, és kitartás kérdése az egész.Menni fog!
2013. máj. 13. 22:05
 3/10 anonim ***** válasza:
A helyesírásod elnézve nem sok jót jósolok Neked, maximum köztársasági elnök lehetsz!
2013. máj. 13. 22:10
 4/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

remélem , hogy sikeres ember vállik belőlem!

a helyesírás is tanulható

2013. máj. 13. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Barmit elerhetsz. Egyetlen kerdes van, meg fizeted-e az arat.

A semmibol is lehet barki milliomos (dollarban ertve), altalaban 20 ev kemeny munka kell hozza. Feleseg, gyerekek (altalaban) nem igen fernek bele az ilyen tervekbe.

Ilyen aron nem csoda, hogy kevesen vallaljak be ezt az eletet.

2013. máj. 13. 23:02
 6/10 anonim ***** válasza:
37%
Ha jónézel ki pl. Sokra viheted az XXX iparban pl Michell Wild, Maya Gold és nem kell hozzá ész se
2013. máj. 14. 01:22
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Persze, ha megtalálod azt a dolgot, ami különbséget tesz közted, meg aközt a néhány milliárd ember közt, aki ugyanerről álmodozik.
2013. máj. 14. 03:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Tényleg sok év kitartó és kemény munkáját jelenti. Ha valaki vállalja, hogy 15-20 évig hajlandó napi 10-12 órát dolgozni, akkor biztos, hogy sikeres lesz - főleg, ha mellette képzi is magát.

Több olyan ember van a környezetemben, akik szegény családból származtak és saját erőből (bámulatos munkabírással) jutottak nagyon magasra.

2013. máj. 14. 08:04
 9/10 anonim ***** válasza:
ha jól tudsz be tudsz nyalni mindenhova akkor lehetsz valaki.
2013. máj. 14. 11:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lettem lepontozva, miért mit írjak azon kívül, hogy akarattal, és kemény melóval lehetséges?Nem csak az az út létezik, hogy bámuljátok a fos tv-t rinyáltok, hogy minimálbért kerestek, vagy éppen semmit, és vágytok a jobb életre, de sz*rt sem tesztek érte.Végre valaki aki tenni is akar.Érdekes én olyanokkal veszem körül magam akik tesznek magukért, folyamatosan képzik magukat, és sikerül is előre lépniük.A kérdezőnek is sikerülhet, pont úgy mint bárki másnak, az teljesen mind1 ki honnan jön...a lényeg hová tartasz....!és akik egy kis lelkesítést is lepontoznak nem igazán tartanak sehova, de amint látod kedves kérdező ezek vannak többen, ezek a fajta emberek lesznek akik megpróbálnak visszahúzni, de te csak nyomulj állhatatosan és meglesz az eredménye!
2013. máj. 14. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!