Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet munkát találni?

Hogy lehet munkát találni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, hogy hogy találnak az emberek munkát, :( Rengeteg netes álláskeresési oldalt nézek már egy hónapja naponta, újságokat bújok, de még addig sem jutok el, hogy valahova végre küldhessek már önéletrajzot. Vagy több éves tapasztalatot kérnek, vagy olyan hirdetések vannak fent, amikhez szakmailag semmi közöm. Protekciónk sehol sincs. Már úgy érzem, hogy soha sem lesz munkám. Csoporttársaim, előttem végzettek sem tudtak a szakmánkban elhelyezkedni, mind eladók lettek. De én még eladói munkát sem találok, mert vagy kell eladói végzettség, vagy megint több éves tapasztalat. Ők olyan helyre mentek, ahova nem kell se végzettség, se tapasztalat. De oda sincs sehova felvétel. :( Mások hogy találnak munkát, de se interneten, se újságban, se protekcióval nincs esély találni?
2013. máj. 12. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
mi a szakmád?
2013. máj. 12. 19:20
 2/7 A kérdező kommentje:
SZTE-n végzek most pénzügyi szakügyintézőként felsőfokú OKJ-t, illetve van már egy társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó egy éves OKJ-m. Tb-től és a nyugdíjbiztosítótól már kaptam visszajelzést, hogy nincs felvétel. Pénzügyi területen az értékesítői vackokon kívül semmi mást nem látok, ha mégis, akkor kell tapasztalat és itt vége az egésznek... :(
2013. máj. 12. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ajánlanám neked a Dechatlon-t. Próbálj meg akár egy értékesítő állást megcsípni, mert ott lehet feljebb jutni (maga a leányvállalat vezetője is így kezdte).
2013. máj. 12. 19:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Értékesítő nem leszek. Eszem ágában sincs hívogatni embereket vagy zaklatni őket más módon. Az ilyeneket a pokolra kívánom én is és az ismeretségi köröm is, ha hívogatnak. Egyedül akkor lennék, ha lenne fix bérezés havonta és nem kell vállalkozni, illetve nem nekem kell ügyfeleket vadászni. Tudom, hogy egy kicsit nagyképű így munkanélküliként vagdalózni, de nálam az értékesítő a gyári segédmunkás alatt helyezkedik el. (ami amúgy voltam 1 évig és szerettem, de szintén nincs felvétel :( )
2013. máj. 12. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
értékesítőnek hívják a bolti eladókat is, és oda rendszeresen vesznek fel kezdőket
2013. máj. 12. 20:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, a normál értékesítőt, mint eladót már el is felejtettem, annyira tele van tömve emezekkel a net. :) Nálunk nincs Decathlon Szegeden, de még a megyében sincs. Bár nem tudom eladói végzettség nélkül alkalmaznának-e, mert idén terveznek Szegedre jönni, hátha. Köszönöm a tippet! :)
2013. máj. 12. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:
elvileg még idén nyílni fog ott 1
2013. máj. 12. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!