Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudom lebuktatni vagy...

Hogyan tudom lebuktatni vagy félrevezetni azt aki az interneten nyomozgat utánam?

Figyelt kérdés

Nem olyan egyszerű módszerekre lennék kíváncsi, mert nem facebook-s meg iwiw-s nyomozásról van szó, hanem annál komolyabbról sajnos. Nehezíti sajnos a dolgot, hogy rendkívül alattomosan és aljasan csinálják. Szóval, hogy ha lebuktatni nem is, de csőbe húzni hogyan lehetne az ilyeneket?

Köszi a válaszokat! (ne azt kérdezzétek, hogy honnan tudom, hogy ezt csinálják....mert sajnos a külső jelekből egyértelmű, hogy az ember magánéletében otthon vannak sajnos, szinte napra pontosan. Ez még csak nem is lenne akkora baj, hanem az, hogy ami nem is negatívum velem vagy akárkivel kapcsolatban, azt is úgy állítják be ezek a rejtőzködő akárkik mint, hogy ha valami szörnyű dolog lenne és mindenért meg kell vetni az embert-vagy is engem.)-csak egy tipp-> valószínűleg nő vagy nők lehetnek, mert nem hinném, hogy férfiak ennyire sunyi aljasságokra képesek.

2013. máj. 4. 14:28
1 2
 11/11 anonim válasza:
De viszont vannak egyszerűen gonoszkodó emberek is, viszont azoknak nem biztos hogy van ilyen hatalmuk. Szóval meglehet őket különböztetni.
2021. máj. 11. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!